Prijetno druženje s Piko Nogavičko!

Velenje je ob 30-letnici Pikinega festivala zažarelo v najbolj pisanih barvah otroškega veselja, ustvarjalnosti in zabave. Množice radovednih in živahnih glav so se z najbolj pogumno, razigrano in domiselno devetletno deklico Piko podali na nadvse razgibana, zanimiva in nepozabna doživetja prizorišča festivala.

Obiskovalci stojnice bolha.com so se posladkali, barvali pobarvanke Pike Nogavičke, jih objavljali in všečkali na bolha.com facebook strani, fotografija z največ všečki pa je bila nagrajena z izletom v Gardaland.

Fajn je blo!

Morda vam bo všeč tudi
Preberi več

Wings for Life World Run: Uradni tek se vrača v Ljubljano 8. maja

Dolgega čakanja je konec. Po štirih letih se v Ljubljano vrača uradni tek globalnega dobrodelnega tekmovanja Wings for Life World Run. Poleg Slovenije bo uradne teke tokrat gostilo še sedem držav, povsod po svetu pa bo spet mogoče sodelovati tudi v lastni režiji, s pomočjo mobilne aplikacije.
Preberi več

bolha.com podarila 100.000 centov

Za toplejšo in prijetnejšo jesen mariborskih starostnikov Hladni jesenski in zimski meseci so za preštevilne starostnike zaradi višjih…
Preberi več

Juhuhu, pomlad in pust sta tu!

Pomlad in pust sta pred vrati! Na bolha.com vas čaka pestra izbira pustnih kostumov za otroke in odrasle. Pokukajte in najdite tistega, ki vam je všeč!
Preberi več

V izdelavi je prvi bolhabox!

Podpis pogodbe o poslovnem sodelovanju projekta “bolhabox” v partnerstvu Bolha.com, zavodom KNOF ter butikom ponovne uporabe v Krškem.…