Vprašanj o varovanju zdravja in dobrega počutja imamo vsak dan več. Priložnosti, da dobimo verodostojen in strokoven nasvet strokovnjaka, je žal vedno manj. Zato smo toliko bolj veseli dobre novice, da Med.Over.Net, največji slovenski forumski portal, uvaja nove oblike svetovanja.

Od letošnjega decembra dalje nudijo tudi posvet, ki omogoča oseben pogovor o bolj kompleksnih in osebnih vprašanjih na varen način z video klicem od doma.

V decembru je video posvet brezplačen.

ePosvet deluje na preverjenem in varnem načinu video svetovanja na daljavo, ki ga uporabljajo nekatere zdravstvene ustanove v Sloveniji in uporabniku omogoča zasebnost in varstvo njegovih osebnih podatkov.

Deluje na večini računalnikov in mobilnih napravah.

»V dvajsetih letih delovanja so naši strokovnjaki podali več kot 1 milijon brezplačnih odgovorov anonimnim uporabnikom. Z ePosveti ravno ob naši 20 letnici delovanja nadgrajujemo klasične forumske nasvete. V video pogovoru lahko uporabnik bolj aktivno sprašuje in s strokovnjakom v realnem času preveri svoje zdravstveno ali psihološko stanje ter nadalje priporočene ukrepe,« pove direktor Zavod Med.Over.Net, Tomaž Oplotnik.

»ePosvet začenjamo s šestimi strokovnjaki različnih specialnosti, do sredine leta 2021 pa načrtujemo, da število povečamo na dvajset. S tem bomo pokrili večino najbolj perečih področij in kliničnih strok, po katerih je na Med.Over.Net največ povpraševanja in za katere vemo, da so v tem trenutku nepogrešljive in bi njihov primanjkljaj imel negativne posledice. To je naš prispevek za bolj zdravo in kakovostno življenje v slovenski družbi«, poslanstvo video posvetov predstavi Andreja Verovšek, vodja projekta.

Na ePosvet se prijavite tako, da na predstavitveni strani izbranega svetovalca (seznam je objavljen na spletni strani https://med.over.net/video-svetovanje), izberete prost termin. Za naročanje registracija ni potrebna, uporaba je zelo enostavna. Med.Over.Net je storitev pripravil v sodelovanju s podjetjem Medifit, ki že ponuja rešitve za e-storitve zdravstvenih ustanov v Sloveniji.

V decembru so posveti brezplačni. Več o ePosvet-u https://med.over.net/video-svetovanje

Morda vam bo všeč tudi
Preberi več

10 nasvetov, kako doma varčevati z energijo

Predstavljamo vam 10 preprostih dejanj, ki jih lahko vključite v svoj vsakdan in s tem vplivate na manjšo porabo energije, prihranite nekaj denarja pri računih za elektriko in kot posameznik začnete spreminjati planet na bolje.
Preberi več

Nova storitev za zmenke: Skočite v ljubezen z bolha.com

Raziskave so pokazale, da se med seboj lepo povezujemo ljudje s podobnimi nakupovalnimi navadami. Tako vas v najnovejši storitvi povežemo s tistimi, s katerimi se ujemate po tem. kaj največkrat kupujete, kaj iščete, česa se želite znebiti in kaj si želite imeti na bolha.com.