19. 07. 2023

Kako do lepe in goste trate brez plevela in mahu?

Vsak od nas zagotovo sanja o lastnem koščku raja – lepi in gosti trati, ki je prizorišče popolnih poletnih popoldnevov. Trata je lahko osrednji del našega vrta, prostor, kjer se igrajo otroci, kjer se družimo s prijatelji ob piknikih, ali pa kraj, kjer se preprosto umirimo.

30. 06. 2023

Kabina za prhanje, stena za prhanje, kad za prhanje ali kopalna kad?

Sodobni stili kopalnic prisegajo na minimalizem – vaša odločitev je, ali boste izbrali kabino za prhanje, steno za prhanje, kad za prhanje ali kopalno kad.

22. 06. 2023

Ali veste, kako z uporabo pralnega in pomivalnega stroja privarčevati?

Uporaba pralnega, pomivalnega in sušilnega stroja je dandanes najbrž nuja, ki nam olajša hiter tempo življenja. Zagotovo že veste, da z uporabo pomivalnega stroja prihranimo veliko več litrov vode, kot če bi posodo prali ročno. Kako pa lahko še bolj privarčujemo?

15. 06. 2023

Šest idej za osvežitev vaše jedilnice

Jedilnica je pogosto osrednji prostor, kjer se zbere cela družina. Prostor lahko hitro popestrimo že z majhnim finančnim vložkom, ki ga izkoristimo za pleskanje sten ali prenovo pohištva. Tu je šest idej za osvežitev vaše jedilnice!

12. 06. 2023

Kako poskrbeti za brezhibno oprano perilo?

Pralni stroj, pomivalni stroj, pralno-sušilni stroj, likalnik in parna postaja so tisti pripomočki, ki vedno poskrbijo za to, da bodo vaša oblačila čista in brezhibna. Na kaj vse pa moramo paziti pri njihovi uporabi?

02. 06. 2023

Nepogrešljivi dodatki za montažni bazen

Se želite letošnje poletje hladiti in uživati v bazenu na domačem vrtu? Preverite, katere dodatke za bazene izbrati, da boste z družino in prijatelji brezskrbno uživali vse poletje.

30. 05. 2023

Kopanje na domačem vrtu

Montažni bazeni so odličen in ugoden pripomoček za poletno osvežitev na domačem vrtu. Na voljo so napihljivi, montažni bazeni s kovinsko konstrukcijo in bazeni s kovinskimi stenami. Letos v bazenu uživajte kar doma!