Ste se odločili, da boste očistili stanovanje šare in se sprašujete, kam z vso odvečno kramo? Ne boste verjeli – četudi živite v majhnem stanovanju brez garaže, lahko organizirate t.i. garažno razprodajo.

Prodajte svojo lastnino s pomočjo bolha.com

Z bolha.com je razprodaja in čiščenje vašega stanovanja preprosta in hitra! Objava oglasa je izredno enostavna in poteka v samo treh korakih: pofotkaš, opišeš, prodaš! Preden prodaš, pa lahko svojo objavo deliš tudi na socialnih omrežjih, da bo vidna tudi tvojim prijateljem.

Uporabite eno izmed spodnjih slik, za promocijo na socialnih omrežjih:

Uporabite spodnja ali podobna besedila, ko boste novico delili na socialnih omrežjih:

  • Obišči našo garažno razprodajo. Več kot 15 izdelkov išče novi dom. Obišči:[https://www.bolha.com/uporabnik/VAŠE_UPORABNIŠKO_IME]. #garaznarazprodaja #bolhacom
  • V zadnjem letu 1/3 oblačil ni zapustilo naše garderobe. Očitno potrebujejo novi dom. Obišči našo garažno razprodajo:[https://www.bolha.com/uporabnik/VAŠE_UPORABNIŠKO_IME]. #garaznarazprodaja #bolhacom
  • Čistimo podstrešje. Več lepo ohranjenih kosov pohištva išče svoj novi dom. Več informacij:[https://www.bolha.com/uporabnik/VAŠE_UPORABNIŠKO_IME]#garaznarazprodaja #bolhacom
  • Od Sedežne do žlice za sladoled. Prodajamo vse. Količinski popust. Več informacij:[https://www.bolha.com/uporabnik/VAŠE_UPORABNIŠKO_IME]. #garaznarazprodaja #bolhacom
 

Bodite v trendu

Ponovna uporaba je vedno bolj v porastu. Če vsaj malo spremljate mlade slovenske blogerke, boste videli, da tudi one spodbujajo ponovno uporabo aparatov in drugih izdelkov. Druga roka je ekološka roka, in če lahko vsaj malo pomagamo k zdravemu planetu, to tudi naredimo.

Raziščite, koliko so vaši izdelki vredni

Kosi »šare«, kot ji pravite, so morda vredni več, kot si mislite. Preverite, koliko bi za njih odšteli na drugih svetovnih portalih. Morda bi bilo smiselno, da se posvetujete z zbiratelji – oni vam bodo brez težav podali več informacij.

Fotografije naj bodo »povabljive«

Ko se odločite za razprodajo svoje lastnine, poskrbite, da bo njena vsebina tudi zanimiva in »povabljiva«. To pomeni, da zagotovite kvalitetno in jasno sliko, ki bo kar klicala »Ej, kupi me!«. Če se je na izdelek prikradla majhna praskica, poskusite v fotografijo ujeti tudi to, saj je edino pravično, da je oseba na drugi strani ekrana seznanjena s tem, kaj bo kupila.

Varnost naj bo na prvem mestu

Če prodajate svoje izdelke, ne pozabite na svojo varnost. Poskrbite, da vam bodo izdelek vedno plačali, še preden ga pošljete po pošti. V kolikor se s kupcem srečate v živo, predlagamo, da to storite na javnem obljudenem mestu, če pa nekoga vabite k sebi domov, pa vedno poskrbite, da v stanovanju ne boste sami, temveč boste ob sebi imeli osebo, ki jo poznate. Morda delamo iz muhe slona, a kanček previdnosti ni nikoli odveč.

Vzemite si čas za podroben opis izdelka

Poskrbite za to, da bodo opisi izdelkov podrobni. Ni potrebe, da pišete romane, a vseeno bi radi, da kupci vedo, kako jim bo nova pridobitev olajšala ter polepšala življenje. Bodoči kupci morajo biti seznanjeni vsaj z merami in z razlogom, zakaj se želite »rešiti« izdelka. Bralce vaših oglasov povabite k ogledu še ostalih oglasov, ki jih imate objavljene na bolha.com. Svetujemo vam, da jasno zapišete, da je izdelek kot nov, če ga niste uporabljali, seveda pa te fraze ne smete izkoriščati.

Novico delite s prijatelji

Zdaj, ko imate vse potrebno, lahko začnete s promocijo. Novico o vaši garažni razprodaji delite s prijatelji preko socialnih omrežij, e-pošte ali SMS sporočil. Poskrbite, da bo novica o vaši garažni razprodaji slišana daleč naokoli. Pri promociji, nepozabite vključiti povezave do vaših oglasov objavljenih na bolha.com ( primer: https://www.bolha.com/uporabnik/VAŠE_UPORABNIŠKO_IME). Tako si lahko bodoči kupci ogledajo vse oglase, ki jih imate objavljene na bolha.com 

 

Prenesite slike za promocijo/objavo na socialnih omrežjih:

Slika1_rdeca
Slika2_modra
Slika3_oranzna
Slika4_zelena
 

 

Primer objave na socialnem omrežju:

 

Zdaj, ko imate vse potrebne informacije, lahko začnete. Naj bo vstop v novo leto poln elana za premikanje novih strani v življenju.

 

Morda vam bo všeč tudi
Preberi več

10 nasvetov, kako doma varčevati z energijo

Predstavljamo vam 10 preprostih dejanj, ki jih lahko vključite v svoj vsakdan in s tem vplivate na manjšo porabo energije, prihranite nekaj denarja pri računih za elektriko in kot posameznik začnete spreminjati planet na bolje.
Preberi več

Nova storitev za zmenke: Skočite v ljubezen z bolha.com

Raziskave so pokazale, da se med seboj lepo povezujemo ljudje s podobnimi nakupovalnimi navadami. Tako vas v najnovejši storitvi povežemo s tistimi, s katerimi se ujemate po tem. kaj največkrat kupujete, kaj iščete, česa se želite znebiti in kaj si želite imeti na bolha.com.