KDO SMO?

Naš posel so mali oglasi
bolha.com je največji spletni oglasnik v Sloveniji. Uporabniki jo dnevno uporabljate že od leta 1999. Postala je nepogrešljiv del slovenskega spletnega prostora in slovenske tradicije.

Kupim, prodam, podarim …
Ne glede na to ali kupujete, prodajate ali podarjate, je bolha.com prva izbira večine uporabnikov malih oglasov. Na enem samem spletnem naslovu www.bolha.com najdete več kot 930.000 aktualnih malih oglasov z bogato ponudbo posameznikov in podjetij.

Od sponke do vikendice
Ste že slišali, da se na bolha.com najde skoraj vse? Ni daleč od resnice. V več kot 4.000 kategorijah združujemo tako rabljene kot nove izdelke in storitve z najrazličnejših področij.

bolha.com ste vi
Naša družina je velika. Mesečno nas po Xiti statistiki obišče več kot 1,6 milijona različnih uporabnikov spleta. Slovenska raziskava MOSS (merjenje obiskanosti spletni strani) nam priznava več kot 40,2 % dosega, kar pomeni, da po bolha.com brska vsak tretji Slovenec. To pa ni kar tako, kajne?

bolha.com smo ljudje
Za brezhibno delovanje spletnega mesta bolha.com skrbi dinamična in uigrana ekipa 30 navdušencev z znanjem in bogatimi izkušnjami s področij spletnega razvoja, komuniciranja in oglaševanja. Zavedamo se, da so le zadovoljni zaposleni ključ do zadovoljnih uporabnikov, zato veliko vlagamo v razvoj tako posameznika kot ekipe.