Letošnji prazniki potekajo malce drugače, zato naj bodo malce drugačna tudi praznična darila in aktivnosti. Podarite (si) čas in z vašimi najmlajši delite »male skrivnosti velikih mojstrov«. Obdarite jih z nečim, kar bo še poglobilo ljubezen do njihovega trenutnega hobija ali pa se skupaj lotite nečesa čisto novega.

Hobiji ne le pozitivno vplivajo na vaše psihično in fizično stanje, ampak zagotavljajo tudi nepozabno družinsko doživetje, med katerim se lahko povežete, zabavate in zagotovo tudi kaj novega naučite.

Ekipa bolha.com vam ta teden svetuje s tedenskim izborom TOP 5 prazničnih daril in doživetij, iz kategorije hobiji vseh vrst:

IDEJA 1: Slikarski komplet za nepozabne trenutke

Svoji hčerki podarite slikarski komplet in jo naučite »malih skrivnosti velikih mojstrov«. Tovrstno darilo vama bo zagotovilo nepozabno doživetje, četudi se boste lotili ustvarjanja čisto abstraktnih kreacij. Saj veste, več packanja – več zabave.

IDEJA 2: Ustvarite nekaj unikatnega s pripomočki za ustvarjanje nakita

Ustvarite nekaj unikatnega, skupaj z njimi ali samo za njih. Ustvarjanje nakita izjemno dobro vpliva na kognitivne funkcije tako otrok kot tudi odraslih. Z nakupom pripomočkov za ustvarjanje nakita, si boste podarili možnost za obdarjanje svojih najbližjih z unikatnimi darili tudi za vse prihajajoče praznike in rojstne dneve.

IDEJA 3: »Vintage« šivalni stroj za ljubitelje šivanja

Ljubitelji in ljubiteljice šivanja bodo zagotovo navdušeni nad »vintage« šivalnim strojem. Poleg tega, da boste z izbiro trajnostnega darila naredili veliko dobrega za okolje, boste v obdarjencu prebudili neprecenljiv občutek nostalgije. Najbrž so prav zato trajnostna darila v zadnjem času tako popularna.

IDEJA 4: Kitara za glasbene nadobudneže

Imate doma glasbenega nadobudneža? Podarite mu kitaro, skupaj zamenjajta strune, potem pa ga naučite preigravati največje glasbene hite iz 80-ih. Zabava bo tako zagotovljena za celo družino, vam in vašemu glasbenemu nadobudnežu pa ne bo nikoli več dolgčas.

IDEJA 5: Neobičajna ampak popularna šahovska ura

Sicer se ideja o šahovski uri, zdi na prvi pogled malce neobičajna, vendar v zadnjem času opažamo izjemen porast zanimanja nad to strateško igro in »vitange« pripomočkov zanjo. Zahvalimo se lahko izjemno popularni Netflix seriji »The Queen’s Gambit«.

Med prazniki si podarite čas in opazujte svojega otroka med igro – tako ga boste najboljše in najhitreje spoznali. Izberite igračo, ki bo spodbudila razvoj vašega otroka ali pa na bolha.com naberite vse potrebno, da mu igračo izdelate kar sami. Pri tem pa ne pozabite, vaši otroci vam bodo bolj hvaležni za čas, ki jim ga podarite, kot katerokoli praznično darilo.

Podarite (si) čas za lepe in prijetne praznike, v družbi vaših najbližjih. Nenazadnje so neprecenljiva družinska doživetja, najboljše praznično darilo, ki ne bo nikoli pozabljeno, napačno ali odveč.

Morda vam bo všeč tudi
Preberi več

Kako delati od doma?

Večina slovenskih podjetij (tista, ki si to lahko privošči) se je v zadnjem tednu ali dveh odločila, da…