Aktiven življenjski slog nas ohranja zdrave in zadovoljne, ob tem pa poskrbi, da se v svojem telesu počutimo odlično. K temu veliko pripomore vzdušje in razpoloženje katero si vsakodnevno lahko pričaramo tudi z glasbo.

Zato tokrat v sodelovanju z Jan FIlip Jordan Frangešem, bolha.com predstavljamo malo drugače – skozi melodijo, za še dodatno zabavo pa poskrbi Gotrek, ki podarja nagrade s katerimi boste lahko poskrbeli za kondicijo vas in vaših najbližjih.

Kako nagradna igra poteka?

Nagradna igra bo potekala v dveh delih na uradnem Facebook profilu bolha.com.
V vsaki izmed dveh objav bomo razkrili polovico nove bolha.com melodije in vas pozvali, da ugotovite kateri dve besedi smo prekrili.

Prvi del nagradne igre bo potekal od 23.11. do 30.11. Dan po zaključku nagradne igre sledi žreb za dobitnike:

 1. nagradni paket v vrednosti 164,8 EUR (z DDV):
  • Čisto nova in modna bolha.com majica
  • Piknik odeja Gotrek
  • Pas za plezanje Gotrek
 2. nagradni paket v vrednosti 113,1 EUR (z DDV):
  • Čisto nova in modna bolha.com majica
  • Piknik odeja Gotrek
  • Otroški plezalni pas Gotrek
 3. nagradni paket v vrednosti 37,8 EUR (z DDV):
  • Čisto nova in modna bolha.com majica
  • Joga blazina

Z 6.12. prične drugi in zadnji del nagradne igre. Sodelovanje in potegovanje za TOP nagrade bo mogoče do vključno 13.12. V tem delu nagradne igre srečni izžrebanci prejmete:

 1. nagradni paket v vrednosti 131 EUR (z DDV):
  • Čisto nova, modna bolha.com majica
  • Joga blazina Gotrek
  • Otroški plezalni pas Gotrek
 2. nagradni paket v vrednosti 107 EUR (z DDV):
  • Čisto nova, modna bolha.com majica
  • Blazina sestavljanka Gotrek
 3. nagradni paket v vrednosti 83,9 EUR (z DDV):
  • Čisto nova, modna bolha.com majica
  • Krplje Gotrek


Po končani nagradni igri bomo prav na tem spletnem mestu kjer se trenutno nahajate objavili celotni videoposnetek in prvič razkrili novo bolha.com melodijo.

Kako sodelujete?

 1. Pojdite na bolha.com uradni Facebook profil.
 2. V komentar objave zapišite #sodelujem in pravilni odgovor na nagradno vprašanje – kateri besedi smo z Jan Filip Jordan Frangešem prekrili v pesmi?
 3. Kar tri srečne nagrajence Gotrek nagrade, ki bo prišla prav ob preživljanju čudovitih zimskih dni na prostem, izžrebamo v torek, 14.12.

Splošni pogoji prvega dela nagradne igre

Splošni pogoji drugega dela nagradne igre

Z naraščanjem potrebe po gibanju in ob dejstvu, da ima Slovenija toliko raznovrstnega naravnega okolja, so ob koncih tednov zasedene gorske in hribovske poti, pa tudi jezera in reke. In to neodvisno od letnega časa. Pripomočke za vse vaše najljubše športne aktivnosti, podarja Gotrek.

Njihova ponudba obsega kakovostno opremo za pohodništvo, alpinizem, alpinizem, kampiranje, kampiranje, šport in različne aktivnosti na prostem.

Gotrek organizira tudi gorska doživetja v vseh letnih časih v Evropskih Alpah, Dolomitih, Karnijskih Alpah, Slovenskih Julijskih Alpah, Triglavskem narodnem parku, Kamniško-Savinjskih Alpah in ozemlju Hrvaške, Velebitu, NP Paklenica in na otokih v Jadranskem morju.

Spoznajte več o spletni trgovini Gotrek

Morda vam bo všeč tudi
Preberi več

10 nasvetov, kako doma varčevati z energijo

Predstavljamo vam 10 preprostih dejanj, ki jih lahko vključite v svoj vsakdan in s tem vplivate na manjšo porabo energije, prihranite nekaj denarja pri računih za elektriko in kot posameznik začnete spreminjati planet na bolje.
Preberi več

Nova storitev za zmenke: Skočite v ljubezen z bolha.com

Raziskave so pokazale, da se med seboj lepo povezujemo ljudje s podobnimi nakupovalnimi navadami. Tako vas v najnovejši storitvi povežemo s tistimi, s katerimi se ujemate po tem. kaj največkrat kupujete, kaj iščete, česa se želite znebiti in kaj si želite imeti na bolha.com.