Aktiven življenjski slog nas ohranja zdrave in zadovoljne, ob tem pa poskrbi, da se v svojem telesu počutimo odlično. K temu veliko pripomore vzdušje in razpoloženje katero si vsakodnevno lahko pričaramo tudi z glasbo.

Zato tokrat v sodelovanju z Jan FIlip Jordan Frangešem, bolha.com predstavljamo malo drugače – skozi melodijo, za še dodatno zabavo pa poskrbi Gotrek, ki podarja nagrade s katerimi boste lahko poskrbeli za kondicijo vas in vaših najbližjih.

Kako sodelujete?

  1. Pojdite na bolha.com uradni Facebook profil.
  2. V komentar objave zapišite #sodelujem in pravilni odgovor na nagradno vprašanje – kateri besedi smo z Jan Filip Jordan Frangešem prekrili v pesmi?
  3. Kar tri srečne nagrajence Gotrek nagrade, ki bo prišla prav ob preživljanju čudovitih zimskih dni na prostem, izžrebamo v sredo, 1.12.

Splošni pogoji nagradne igre

Z naraščanjem potrebe po gibanju in ob dejstvu, da ima Slovenija toliko raznovrstnega naravnega okolja, so ob koncih tednov zasedene gorske in hribovske poti, pa tudi jezera in reke. In to neodvisno od letnega časa. Pripomočke za vse vaše najljubše športne aktivnosti, podarja Gotrek.

Njihova ponudba obsega kakovostno opremo za pohodništvo, alpinizem, alpinizem, kampiranje, kampiranje, šport in različne aktivnosti na prostem.

Gotrek organizira tudi gorska doživetja v vseh letnih časih v Evropskih Alpah, Dolomitih, Karnijskih Alpah, Slovenskih Julijskih Alpah, Triglavskem narodnem parku, Kamniško-Savinjskih Alpah in ozemlju Hrvaške, Velebitu, NP Paklenica in na otokih v Jadranskem morju.

Spoznajte več o spletni trgovini Gotrek

Morda vam bo všeč tudi
Preberi več

Naj bo dan Zemlje vsak dan!

Ob 22. aprilu, Svetovnem dnevu Zemlje, ki ga letos obeležujemo že enainpetdesetič, vas pri bolha.com spodbujamo, naj rabljene…