Ne dovolite, da sodobni življenjski slog vpliva na igro vašega otroka. Namesto, da se prepuščate nenehnemu hitenju, poskusite med prazniki poiskati otroka v sebi in se skupaj z vašimi najmlajšimi prepustiti igri in zabavi. Podarite (si) čas in svojim najmlajšim pokažite kako se ste se vi najraje igrali kot otroci.

Igra lahko namreč pomembno vpliva na telesni, socialni, čustveni in spoznavni razvoj vašega otroka. Med igro razvija lastne kompetence, gradi samozavest in samopodobo ter se uri za prihodnje izzive v resničnem svetu. Čudovito je biti del otroškega sveta, zato uporabite domišljijo, ustvarjajte in raziskujte otroški svet z njim.

Ekipa bolha.com vam ta teden svetuje s tedenskim izborom TOP 5 prazničnih daril, iz kategorije igrač:

IDEJA 1: Večne in ljube LEGO kocke

Oh, res so večne in res so ljube. Ste se tudi kot otrok najraje igrali z njimi? Popolno! Med prazniki pokažite vašim najmlajšim kaj znate in jih navdihnite ter motivirajte za ustvarjanje pravljičnih palač in strašnih gusarskih ladij. Vaši najmlajši bodo uživali ob branju načrtov in opazovanju kako njihove ideje rastejo v tridimenzionalne konstrukcije.

IDEJA 2: Sestavljanke ali »puzzle« za celo družino

Krasno praznično darilo, ki obljublja nepozabna nedeljska doživetja v sklopu cele družine. Ker je trajnostno tudi ceneje, se lahko za praznike s svojim kompletom sestavljank obdarite čisto vsakega člana družine. Ne pozabite tudi na lepilo in vaša družinska doživetja bodo ostala večna.

IDEJA 3: Preproste in trajnostne lesene igrače

S preprostostjo lesene igrače boste spodbudili otroško domišljijo. Če otroku namreč podarite dodelano igračo, mu ne ostane nič prostor za njegove kreativne ideje. Lesene igrače namreč ne slovijo le po svoji lepoti in trajnostni ampak tudi po temu, da vašemu otroku pomagajo pri zavoju čutov in spodbudijo željo po raziskovanju. Pri bolha.com menimo, da so lesene igrače popolno praznično darilo!

IDEJA 4: Električni avto, »da bo tak kot očka«

Vsi vemo kako otroci obožujejo preigravanje vlog odraslih. Podarite mu električni avto in mu omogočite dan v »resničnem življenju«. S tem prazničnim darilom, svojemu otroku ne boste podarili le električni avtomobil ampak nešteto nepozabnih doživetij ob raziskovanju svoje okolice. Obdarujete starejšega otroka? Nič lažjega, izberite električni skiro!  

IDEJA 5:  Rešitev za deževne popoldneve – družabna igra Twister

Si med prazniki želite smeha, zabave in malce telovadbe za celotno družino? Imamo popolno darilo za vas, TWISTER! Zagotovo ga že poznate in se že nasmihate – podarite (si) čas in se prepustiti dobri in stari Twister igri. Družabne igre ne zagotavljajo samo zabave ampak tudi spodbujajo k moralnemu razvoji vaših otrok, saj se mora potruditi za zmago in prenesti poraze. Ste pripravljeni?

Med prazniki si podarite čas in opazujte svojega otroka med igro – tako ga boste najboljše in najhitreje spoznali. Izberite igračo, ki bo spodbudila razvoj vašega otroka ali pa na bolha.com naberite vse potrebno, da mu igračo izdelate kar sami. Pri tem pa ne pozabite, vaši otroci vam bodo bolj hvaležni za čas, ki jim ga podarite, kot katerokoli praznično darilo.

Se vam zdi, da darila iz kategorije igrač niso idealna za člane vaše družine? Brez skrbi – ekipa bolha.com že pripravlja tedenski izbor TOP daril iz kategorije hobiji.

Morda vam bo všeč tudi
Preberi več

10 nasvetov, kako doma varčevati z energijo

Predstavljamo vam 10 preprostih dejanj, ki jih lahko vključite v svoj vsakdan in s tem vplivate na manjšo porabo energije, prihranite nekaj denarja pri računih za elektriko in kot posameznik začnete spreminjati planet na bolje.
Preberi več

Nova storitev za zmenke: Skočite v ljubezen z bolha.com

Raziskave so pokazale, da se med seboj lepo povezujemo ljudje s podobnimi nakupovalnimi navadami. Tako vas v najnovejši storitvi povežemo s tistimi, s katerimi se ujemate po tem. kaj največkrat kupujete, kaj iščete, česa se želite znebiti in kaj si želite imeti na bolha.com.