Še malo in čas bo za praznična darila. Čeprav so časi posebni in drugačni, prazniki zagotovo ne bodo minili brez obdarovanj. Letos vas na bolha.com v akciji Podarite (si) čas spodbujamo, da izberete darilo, s katerim ne morete zgrešiti ― podarite svoj čas.

Popolno darilo se ne meri v tem, koliko denarja ste zanj odšteli

V tempu, ki ga narekuje življenje, in ob vseh zapletih, ki jih prinaša nova realnost, pogosto primanjkuje trenutkov, ko se v miru posvetimo svojim najbližjim. Naša akcija spodbuja več takih trenutkov.

Občutek, ko je izbrano pravo darilo, je neprecenljiv. In če bi lahko hkrati z darilom podarili tudi vaš čas? Potem ne bo takšno darilo nikoli pozabljeno, napačno ali odveč. Izberite trajnostni izdelek in ga skupaj z vašimi najbližjimi prelevite v nepozabno doživetje, popolno praznično darilo. Ustvarite nekaj unikatnega, skupaj z njimi ali samo za njih.                    

Odlični predlogi za unikatna darila z bolha.com

  • Poiščite rabljene, a še odlične igrače in družabne igre, ki bodo celotni družini popestrile dolge zimske večere. ODKRIJTE PONUDBO IGRAČ >>
  • Imate doma glasbenega nadobudneža? Podarite mu kitaro, skupaj zamenjajta strune, potem pa ga naučite preigravati največje glasbene hite iz 80-ih. PREGLEJTE PONUDBO GLASBIL >>
  • Kaj pa tehnični pripomočki, kot so mobilniki, računalnik ali slušalke? Z njimi bodo vaši najdražji lažje ostali v stiku s člani širše družine in prijatelji. RAZIŠČITE KATEGORIJO TELEFONIJE >>

Z izbiro trajnostnega darila boste naredili veliko dobrega za okolje

Ste vedeli, da vsako leto človeštvo proizvede približno 2,12 milijarde ton odpadkov? Že samo v Sloveniji jih nastane 8,4 milijona ton. Velika količina odpadkov je tudi posledica tega, da neverjetnih 99 odstotkov stvari, ki jih kupimo, že po šestih mesecih pristane v smeteh. Prav zato smo se letos na bolha.com odločili, da podpremo praznična nakupovanja trajnostnih daril, ki so v zadnjem času postala pravi hit.

Z izbiro darila na bolha.com namreč ne ustvarite novega odpadka, saj podarite nekaj, kar je že bilo proizvedeno in nekdo več ne potrebuje. Poleg tega se izognete uporabi plastične embalaže, v katero bi bil zavit nov izdelek in ki bi se morda pridružila 8 milijonom tonam plastike, ki vsakoletno pristanejo v morju. Dodatni prispevek k čistemu okolju je tudi to, da vaše darilo ne bo pripotovalo od daleč, s tovornjaki ali s tovornimi ladjami, ki sodijo med največje onesnaževalce oceanov.

Trajnostno je tudi ceneje

Darilo je vsekakor lahko izvirno, razveseljujoče in vredno, tudi če ni novo. Pri tem pa je najboljše to, da ga dobite ohranjenega in po nižji ceni, kot če bi kupili novega.

Na bolha.com najdete bogato ponudbo raznovrstnih stvari, ki lahko postanejo trajnostna darila. Brskajte med več kot 1.350.000 aktualnimi malimi oglasi in med številnimi kategorijami.

Ste še vedno brez idej? Brez skrbi – ekipa bolha.com vas bo vsak teden razveselila s tedenskim nasvetom, ki vam bo v pomoč pri izbiri najprimernejšega darila za vaše najdražje.

Ta teden bolha.com svetuje: TOP 5 DARIL IZ KATEGORIJE TELEFONIJE IN RAČUNALNIŠTVA >>

Sicer pa se vaše popolno praznično darilo lahko skriva tudi v kateri izmed spodnjih kategorij:

Morda vam bo všeč tudi
Preberi več

10 nasvetov, kako doma varčevati z energijo

Predstavljamo vam 10 preprostih dejanj, ki jih lahko vključite v svoj vsakdan in s tem vplivate na manjšo porabo energije, prihranite nekaj denarja pri računih za elektriko in kot posameznik začnete spreminjati planet na bolje.
Preberi več

Nova storitev za zmenke: Skočite v ljubezen z bolha.com

Raziskave so pokazale, da se med seboj lepo povezujemo ljudje s podobnimi nakupovalnimi navadami. Tako vas v najnovejši storitvi povežemo s tistimi, s katerimi se ujemate po tem. kaj največkrat kupujete, kaj iščete, česa se želite znebiti in kaj si želite imeti na bolha.com.