PR objava

V NLB smo v obdobju poostrenih ukrepov proti širjenju koronavirusa pripravili nekaj koristnih napotkov, povezanih z bančnim poslovanjem.

  1. POSLOVANJE

Plačujte brezgotovinsko
Bankovci in kovanci izmenjajo veliko rok, zato raje plačujte brezstično s karticami in z mobilno denarnico NLB Pay.

Poslujte prek spleta
Veliko stvari lahko opravite kar iz udobja vašega doma. Nakupujete lahko prek spletnih trgovin, položnice in ostala plačila pa lahko uredite prek spletnih bank NLB Klik in NLB Proklik ali prek mobilnih bank Klikin in Klikpro.

Poslužite se video klica
Veliko bančnih opravkov lahko uredite prek NLB video klica. Preverite lahko stanje na računu, uredite plačila in potrdila o plačilih, opravite osnovni izračun kredita in razrešite kakršnokoli tehnično težavo.

Pokličite osebnega bančnika
Če potrebujete bolj personalizirano obravnavo, pokličite svojega osebnega bančnika, ki bo za vas z veseljem uredil vse, kar lahko.

2. POSLOVALNICE

Izogibajte se gneči
Če je v poslovalnici gneča ali če v vrsti pred vami stojijo več kot trije, se raje vrnite kasneje. V vsakem primeru pa vam priporočamo, da se na posvet v izbrani NLB poslovalnici predhodno naročite in se tako tudi izognete čakanju.

Upoštevajte razdaljo
Tudi v poslovalnici spoštujte osebni prostor in ohranjajte razdaljo 1,5 – 2 m od ostalih ljudi.

Uporabite razkužilo
V vseh NLB poslovalnicah so na voljo razkužila. Priporočamo, da jih uporabite pred in po vašem bančnem opravku.

3. UPRAVLJANJE  PREMOŽENJA

Odlog plačila
Če imate finančne težave, čimprej pokličite svojega osebnega bančnika in zaprosite za moratorij.

Povečanje limita
Če se vam bo zaradi epidemije prekinil krog zaslužka in plačil, si lahko začasno povečate limit.

Tukaj smo za vas 24/7
Če potrebujete nasvet ali pomoč, nas čimprej kontaktirajte. Kot edina banka smo prek kontaktnega centra strankam na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Lahko nas pokličete na 01 477 20 00 ali prek NLB video klica, nam pišete na info@nlb.si oziroma svojemu osebnemu bančniku ali pa stopite z nami v stik prek spletnega klepeta. Skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vas.

Za več informacij o koronavirusu in napotkih za ravnanje pokličite na brezplačno telefonsko številko NIJZ 080 1404, kjer so vam na voljo vsak dan med 8. in 20. uro.

Morda vam bo všeč tudi
Preberi več

10 nasvetov, kako doma varčevati z energijo

Predstavljamo vam 10 preprostih dejanj, ki jih lahko vključite v svoj vsakdan in s tem vplivate na manjšo porabo energije, prihranite nekaj denarja pri računih za elektriko in kot posameznik začnete spreminjati planet na bolje.
Preberi več

Nova storitev za zmenke: Skočite v ljubezen z bolha.com

Raziskave so pokazale, da se med seboj lepo povezujemo ljudje s podobnimi nakupovalnimi navadami. Tako vas v najnovejši storitvi povežemo s tistimi, s katerimi se ujemate po tem. kaj največkrat kupujete, kaj iščete, česa se želite znebiti in kaj si želite imeti na bolha.com.