Glavno sporočilo praznične akcije Podari si čas je ustvarjanje nepozabnih trenutkov in doživetij med vašimi najbližjimi. V tempu, ki ga narekuje življenje, in ob vseh zapletih, ki jih prinaša nova realnost, se namreč pogosto premalokrat posvetimo tistim, ki jih imamo najraje.

V poplavi sicer čudovitih materialnih dobrin hitro lahko pozabimo kaj je bistvo praznikov. Pri bolha.com smo mnenja, da to zagotovo niso najdražja, najnovejša in najbolj popularna daril. Darilo je lahko izvirno, razveseljujoče in vredno, tudi če ni novo. Z izbiro trajnostnega darila boste naredili tudi veliko dobrega za okolje.

Trenutki, ko se posvetimo svojim najbližjim, naše srce napolnijo s prijetno toplino. Ta pozitivno vpliva ne le na naš um, ampak tudi na naše telo. Črpajte navdih za nepozabne trenutke in neprecenljiva doživetja s svojimi najbližjimi v rekreaciji in športnih aktivnostih.      

KORAK 1: IZBERITE TRAJNOSTNI IZDELEK IZ KATEGORIJE REKREACIJA IN ŠPORT.         

KORAK 2: USTVARITE NEKAJ UNIKATNEGA, SKUPAJ Z NAJBLIŽJIMI ALI ZA NJIH

KORAK 3: PODARITE UNIKATNO DARILO IN SKUPAJ UŽIVAJTE V UPORABI

Ekipa bolha.com vam ta teden svetuje s tedenskim izborom TOP 5 prazničnih daril, tokrat iz kategorije rekreacija in šport:

IDEJA 1: Večne in »vintage« športne sani

Poznate bolj zimsko-družinsko obarvano doživetja kot je sankanje? Prebudite svojo kreativno plat in obnovite »vintage« športne sani. Podarite jih najmlajšim članov družine in se skupaj z njimi s sanmi spustite po zasneženih strminah. Roko na srce – v teh časih bi malce otroške razigranosti vsem dobro delo.

IDEJA 2: Košarkarski koš za dvig srčnega utripa

Trajnostni košarkarski koš potrebuje le malo obnovitve – mogoče kakšna plast barve ali dve in že ste nared za dvig srčnega utripa. Popolno praznično darilo tako za najmlajše člane družine kot tudi za tiste malo starejše. Svojo družino razdelite na dve ekipi in se pomerite med sabo. Super način za se segreti v teh mrzlih in zimskih dneh.

IDEJA 3: Miza za namizni tenis za celo družino

Z mizo za namizni tenis ob kateri lahko uživa čisto vsa družina, boste zadeli terno, če le imate dovolj prostora. Igra namiznega tenisa ne zahteva veliko fizične obremenitve zato je odlična izbira za rekreacijo po obilnih prazničnih pojedinah. Z mizo za namizni tenis bodo praznični večeri še bolj veseli in zabavni.

IDEJA 4: Drsalke za nadobudno plesalko

Imate v družini nadobudno plesalko, baletko ali celo drsalko? V kombinaciji z zimsko zaledenelo površino v bližini vašega doma, so lahko drsalke popolno praznično darilo. Lahko jih celo dodatno okrasite in personalizirate prav za spretno obdarjenko.

IDEJA 5: Priljubljeno »vintage« mestno kolo

»Vintage« je moderno! Sploh, če uživate v prenavljanju in obnavljanju, je »vintage« mestno kolo prava izbira, ki obljublja še dolga leta nepozabnih doživetij. Kaj pa če bi z njim obdarili vašo sestro in ji tako olajšali odhode v mesto? Mestno kolo prebarvajte z njeno najljubšo barvo, dodajte priročno ampak luštno košarico in voilà. Že je pripravljena na prijetno in modno vožnjo v mesto.

Občutek, ko je izbrano pravo darilo, je neprecenljiv. In če bi lahko hkrati z darilom podarili tudi vaš čas? Potem ne bo takšno darilo nikoli pozabljeno, napačno ali odveč. Izberite trajnostni izdelek in ga skupaj z vašimi najbližjimi prelevite v nepozabno doživetje, popolno praznično darilo.

Se vam zdi, da darila iz kategorije šport in rekreacija niso idealna za člane vaše družine? Brez skrbi – ekipa bolha.com že pripravlja tedenski izbor TOP daril iz kategorije mali gospodinjski aprati.

Morda vam bo všeč tudi
Preberi več

10 nasvetov, kako doma varčevati z energijo

Predstavljamo vam 10 preprostih dejanj, ki jih lahko vključite v svoj vsakdan in s tem vplivate na manjšo porabo energije, prihranite nekaj denarja pri računih za elektriko in kot posameznik začnete spreminjati planet na bolje.
Preberi več

Nova storitev za zmenke: Skočite v ljubezen z bolha.com

Raziskave so pokazale, da se med seboj lepo povezujemo ljudje s podobnimi nakupovalnimi navadami. Tako vas v najnovejši storitvi povežemo s tistimi, s katerimi se ujemate po tem. kaj največkrat kupujete, kaj iščete, česa se želite znebiti in kaj si želite imeti na bolha.com.