Šport in rekreacija

29. 05. 2020

(P)ostanite aktivni z bolha.com

Ekipa bolha.com
2 min

Aktiven življenjski slog nas ohranja zdrave in zadovoljne, ob tem pa skrbi, da se v svojem telesu počutimo odlično. Da bi svoj prosti čas v čim večjem številu preživljali čim bolj aktivno, se pri bolha.com, največjem spletnem oglasniku, ki je z vami že 20 let, podajamo na pot novega privlačnega projekta Aktivni z bolha.com, (#aktivnizbolho), katerega ambasador je postal priljubljeni Robert Kranjec, nekdanji slovenski smučarski skakalec in svetovni prvak.

Ambasador projekta Aktivni z bolha.com, je postal priljubljeni Robert Kranjec, nekdanji slovenski smučarski skakalec in svetovni prvak.

Robert Kranjec – ambasador aktivnega življenja

Projekt Aktivni z bolha.com, ki bo potekal na spletni skupnosti bolha.com in družbenih omrežjih, nam bo skupaj z Robertom Kranjcem dal številne iznajdljive in kreativne ideje, kako vse lahko aktivno preživljamo prosti čas, pri tem pa ravnamo tudi okolju prijazno. Robert Kranjec se je kot velik podpornik aktivnega načina življenja projektu z veseljem pridružil. Ponosni smo, da bo ravno on obraz našega projekta in da razume, kako pomembno je rabljeni športni opremi dati nov obraz, novo življenje. Spodbujamo trajnostno prihodnost z manj odpadki, saj se zavedamo, da imamo samo en planet za življenje, zato moramo z njim ravnati odgovorno.

Še več okolju in denarnici prijaznega športa

V naši čudoviti deželi na sončni strani Alp smo, tudi zaradi prelepega in zelo raznovrstnega naravnega okolja, znani po tem, da radi svoj prosti čas preživljamo aktivno. Radi se podajamo v gore, hribe, ob in na reke ter jezera, radi smučamo, tečemo, kolesarimo, se udeležujemo vadb, vadimo doma in še bi lahko naštevali. Za vse te aktivnosti potrebujemo tudi številne športne pripomočke - ali bo ob tem trpela vaša denarnica? Ne, če boste kupili rabljeno opremo, ki je cenejša in obenem okolju prijaznejša. Pri nas lahko kupujete brez slabe vesti: z nakupom ne ustvarite novega odpadka, poleg tega pa se izognete uporabi plastične embalaže, ki bi se morda pridružila 8 milijonom ton plastike v morju. Naj športna oprema kroži med nami!

Med 38.000 kosi rabljene športne opreme boste zagotovo našli pravo zase

Redna telesa aktivnost ima sicer velik pomen za ohranjanje zdravja in dobre samopodobe. Po priporočilih Svetovne zdravstvene organizacije bi se morali gibati vsaj 60 minut dnevno. Če za svoje najljubšo obliko gibanja potrebujete steper, kolo, blazino za jogo, uteži, kajak, plezalno opremo ipd., lahko na bolha.com trenutno izbirate med kar več kot 38.000 kosi rabljene športne opreme. Z nakupom rabljene opreme naredite nekaj dobrega zase in za okolje.