Božično-novoletni prazniki mnogim predstavljajo simbol miru, ljubezni, upanja in veselja. So krasen izgovor, da se zbere celotna družina – tudi tisti dolgo izgubljeni bratranci in sestrične ter najstarejša babica, ki sicer ne gre veliko od doma, vendar se ji zdi izjemno pomembno, da vsaj enkrat na leto, nad mizo polno prazničnih dobrot, opazuje nasmejane obraze vseh svojih najdražjih.

Čeprav prazniki veljajo za čas radosti in smeha, jih letos dojemamo z malce grenkim priokusom. Pogrešali bomo modre nasvete najstarejše babice, avanturistične prigode izgubljenega bratranca in glasbeni nastop nečaka, ki želi ponosno pokazati, kaj se je naučil v glasbeni šoli.

Tudi ekipa bolha.com z vami deli vse skrbi, dvome in občutke. Zato je bil eden izmed glavnih razlogov za letošnjo praznično akcijo Podari (si) čas ravno pomanjkanje trenutkov, ko se lahko posvetimo svojim najbližjim. K sreči nam današnja tehnologija omogoča, da ostanemo blizu, čeprav smo narazen.                    

Ekipa bolha.com svetuje TOP 5 popolnih daril iz kategorije telefonije in računalništva

Z letošnjim popolnim prazničnim darilom poskrbite, da bodo vaši najdražji lažje ostali v stiku s člani širše družine in prijatelji.

IDEJA 1: Vsestranski prenosni računalnik

Z izbiro prenosnega računalnika boste zagotovo razveselili čisto vsakega člana družine. Združuje namreč čisto vse, kar potrebujete za ohranjanje stikov z najbližjimi. To izbiro posebej priporočamo tistim, ki obdarjate učence, dijake in študente, ki imajo poleg želje ohranjati stike s prijatelji in družino tudi potrebo za izvajanje spletnega pouka.

IDEJA 2: Praktični tablični računalnik

Tablica zmore čisto vse, kar zmoreta računalnik in telefon. Popolna izbira tudi za tiste bolj aktivne raziskovalce narave, saj je tablica priročna in praktična za nošnjo tudi na bližnje vrhove. S tablico bo zadovoljen tudi bolj zrel del družine, saj bodo svoje potomce lahko občudovali na precej večjem zaslonu, kot je sicer mogoče na pametnem telefonu.

IDEJA 3: Vsemogočni pametni mobilni telefon

Z izbiro pametnega telefona boste sicer zadeli terno pri vsakem članu družine, vam pa ekipa bolha.com priporoča, da z njim letos obdarite vaše stare starše, da bo ohranjanje stikov z njimi lažje v vsakem smislu besede.

IDEJA 4: Priročna spletna kamera

Res je, da imajo novodobni računalniki kamero že vgrajeno, je pa spletna kamera izjemno praktična, če želimo pokazati večji del prostora ali družine.

IDEJA 5: Čudovit digitalni okvir za fotografije

Prikupna izbira z bolj sentimentalno in dekorativno noto. Digitalni okvir za fotografije bo vašim tetam, stricem, dedkom in babicam omogočal, da si na enem okvirju predvajajo fotografije cele družine.

V Sloveniji nastane letno 8,4 milijona ton odpadkov – podarite rabljeno

Z izbiro trajnostnega darila boste naredili veliko dobrega za okolje. Z darilom z bolha.com namreč ne ustvarite novega odpadka, saj podarite nekaj, kar je že bilo proizvedeno in česar nekdo več ne potrebuje. Vaše darilo prav tako ne bo pripotovalo od daleč, s tovornjaki ali s tovornimi ladjami, ki sodijo med največje onesnaževalce oceanov.

Ste še vedno brez idej? Brez skrbi – ekipa bolha.com za vas vsak teden pripravlja tedenski izbor TOP daril, ki vam je lahko v pomoč pri izbiri najprimernejšega darila za vaše najdražje. Naslednji teden se bomo posvetili temi šport in rekreacija.

Letos (si) podarite čas, ostalo dobite na bolha.com.

Morda vam bo všeč tudi
Preberi več

10 nasvetov, kako doma varčevati z energijo

Predstavljamo vam 10 preprostih dejanj, ki jih lahko vključite v svoj vsakdan in s tem vplivate na manjšo porabo energije, prihranite nekaj denarja pri računih za elektriko in kot posameznik začnete spreminjati planet na bolje.
Preberi več

Nova storitev za zmenke: Skočite v ljubezen z bolha.com

Raziskave so pokazale, da se med seboj lepo povezujemo ljudje s podobnimi nakupovalnimi navadami. Tako vas v najnovejši storitvi povežemo s tistimi, s katerimi se ujemate po tem. kaj največkrat kupujete, kaj iščete, česa se želite znebiti in kaj si želite imeti na bolha.com.