Podpis pogodbe o poslovnem sodelovanju projekta “bolhabox” v partnerstvu Bolha.com, zavodom KNOF ter butikom ponovne uporabe v Krškem.

Naše izkušnje s področja ponudbe in povpraševanja rabljene robe so pokazale dodatne priložnosti za nadgradnjo našega poslovnega modela. O nadgradnji govorimo predvsem v smislu reševanja določenih težav prodajalcev in kupcev. Največjo slovensko spletno nakupno-prodajalno skupnost bolha.com bomo s projektom bolhabox povezali s fizičnimi trgovinami. To bo potekalo v partnerstvu z zavodom KNOF in butiki ponovne uporabe. Naredili bomo še trdnejši most med prodajalci in kupci. Prodajalcem bomo s tem olajšali postopek prodaje, kupcem pa omogočili še prijaznejšo izkušnjo nakupa.

Več informacij o projektu bomo z vami delili v naslednjih tednih.

Morda vam bo všeč tudi
Preberi več

Wings for Life World Run: Uradni tek se vrača v Ljubljano 8. maja

Dolgega čakanja je konec. Po štirih letih se v Ljubljano vrača uradni tek globalnega dobrodelnega tekmovanja Wings for Life World Run. Poleg Slovenije bo uradne teke tokrat gostilo še sedem držav, povsod po svetu pa bo spet mogoče sodelovati tudi v lastni režiji, s pomočjo mobilne aplikacije.
Preberi več

Juhuhu, pomlad in pust sta tu!

Pomlad in pust sta pred vrati! Na bolha.com vas čaka pestra izbira pustnih kostumov za otroke in odrasle. Pokukajte in najdite tistega, ki vam je všeč!
Preberi več

bolha.com podarila 100.000 centov

Za toplejšo in prijetnejšo jesen mariborskih starostnikov Hladni jesenski in zimski meseci so za preštevilne starostnike zaradi višjih…
Preberi več

bolha.com na Pikinem festivalu

Prijetno druženje s Piko Nogavičko! Velenje je ob 30-letnici Pikinega festivala zažarelo v najbolj pisanih barvah otroškega veselja,…