Letos se zelo dobro zavedamo pomena udobja naših domov. S tem ne mislimo le na udoben počivalnik in veliko posteljo, ampak na vlogo naših ritualov, ki nam ne glede na situacijo pomagajo skozi dan in nas na nek način delajo človeške. To je lahko tista obvezna skodelica kave v trenutku, ko odpremo oči ali del dneva, ko zaključimo z vsemi našimi obveznosti in se z družino sprostimo ob spontani in prijetni pojedini.

Letošnje praznike zaznamuje pomembna misel – prej samoumevno druženje z našo širšo družino in prijatelji je postalo privilegij. Vsi si želimo, da bi si lahko letošnjo praznično večerjo delili še s kom, ki nam je izjemno pri srcu. Ampak naj vam to ne pokvari praznikov. Posvetite več svojega časa tistemu delu družine, ki mu lahko. Naj šteje. Ustvarjajte nepozabne spomine ob pripravi vaše najljubše jedi po starem družinskem receptu, za katerega niste prepričani ali je od vaše pra- ali pra-pra-babice.

Ker večerja ni samo večerja ampak ritual, ki nas konec dneva prisili, da se usedemo za mizo in si sebi ter svoji družini podarimo čas. Še posebej ob praznikih.

Ekipa bolha.com vam ta teden svetuje s tedenskim izborom TOP 5 prazničnih daril, iz kategorije mali gospodinjski aparati:

IDEJA 1: Z APARATOM ZA PEKO KRUHA HIŠA POSTANE DOM

Hiša postane dom, ko zadiši po domačem kruhu. In z aparatom za peko kruha lahko diši vsak dan, saj postopek priprave domačega kruha ni bil še nikoli tako preprost in hiter kot sedaj. Ob tem darilu ne bo užival samo obdarjenec ampak cela njegova družina. Še več – s tem izdelkom jim podarite čas, ki ga prihranijo ob sicer dolgotrajnem postopku priprave domačega kruha. Sedaj bodo lahko prižgali aparat, užili dolg sprehod na svežem zraku in ko bodo prišli nazaj bo praznični kruh že pripravljen.

IDEJA 2: KAVNI APARAT ZA LAŽJA JUTRA

Popolno darilo za vse tiste, ki so jim jutra težka in odveč. Podarite jim kavni aparat in jim od zdaj naprej polepšajte vsako jutro. Iskreno, skodelica kava marsikomu in marsikdaj pomaga preživeti mrzla in deževna vremena. Z nakupom kavnega aparata boste tako nekomu pomagali čez še tako težek dan.

IDEJA 3: KUHINJSKA TEHTNICA ZA SLADKE PRAZNIKE

Vsaka gospodinja dobre ve, da brez pomoči kuhinjske tehtnice ni tistih sočnih, ravno prav sladkih in zasvajajočih dobrot. Če si ob praznikih želite več peciva na mizi, je to učinkovit in subtilen namig. Zagotovo imate že v mislih osebo, ki peče najbolj slastne praznične dobrote.

IDEJA 4: MULTIPRAKTIK ZA PRIPRAVO VSEH PRAZNIČNIH DOBROT

Praznični meni je lahko pravi izziv, zato je dodatna pomoč glavnemu kuharju v tem obdobju zlata vredna – podarite kuhinjski robot. Z različnimi nastavki lahko obdarjencu pomaga pri gnetenju testa, stepanju smetane, sekljanju zelenjave, pripravi testenin in vseh drugih prazničnih dobrot.  

IDEJA 5: SALAMOREZNICA ZA VSAKO KLET

Se lahko spomnite praznovanja brez konkretnega narezka? Odlično darilo za vse tiste, ki so radi gostitelji druženj ali za zaprisežene gurmanske ljubitelje. Vsaka klet bi morala imeti salamoreznico, smo prepričani pri bolha.com.

Glavno sporočilo praznične akcije Podarite (si) čas je ustvarjanje nepozabnih trenutkov in doživetij med vašimi najbližjimi. V tempu, ki ga narekuje življenje, in ob vseh zapletih, ki jih prinaša nova realnost, se namreč pogosto premalokrat posvetimo tistim, ki jih imamo najraje.

Se vam zdi, da darila iz kategorije mali gospodinjski aparati niso idealna za člane vaše družine? Brez skrbi – ekipa bolha.com že pripravlja tedenski izbor TOP daril iz kategorije igrač.

Morda vam bo všeč tudi
Preberi več

10 nasvetov, kako doma varčevati z energijo

Predstavljamo vam 10 preprostih dejanj, ki jih lahko vključite v svoj vsakdan in s tem vplivate na manjšo porabo energije, prihranite nekaj denarja pri računih za elektriko in kot posameznik začnete spreminjati planet na bolje.
Preberi več

Nova storitev za zmenke: Skočite v ljubezen z bolha.com

Raziskave so pokazale, da se med seboj lepo povezujemo ljudje s podobnimi nakupovalnimi navadami. Tako vas v najnovejši storitvi povežemo s tistimi, s katerimi se ujemate po tem. kaj največkrat kupujete, kaj iščete, česa se želite znebiti in kaj si želite imeti na bolha.com.