Kako objaviti odličen oglas na bolha.com?

Najpomembnejša – in tega ne moremo dovolj poudariti – je aplikacija!


Preizkusite aplikacijo

Vsi želimo od objave oglasa za izdelek čimprej priti do zaslužka. Ampak kako med več kot milijon oglasi na bolhi objaviti takšnega, ki prodaja? Oglas, ki bo izdelek predstavil iskreno, a vseeno v najboljši luči? Preberite naše uporabne nasvete in prodajajte kot legenda!

Že ptički na veji čivkajo, da aplikacije optimizirajo uporabniško izkušnjo. Z uporabo aplikacije bolha.com vas od objave oglasa za izdelek, ki ga želite prodati, ločijo le trije preprosti koraki.

 

Vi fotografirate, za vse ostalo poskrbi aplikacija!

Izdelek lahko fotografirate kar znotraj aplikacije, tako da vam fotografij ni treba hraniti na svojem mobilnem telefonu. Ob fotografiranju aplikacija sama prepozna izdelek in predlaga, v katero kategorijo ga umestite! Tisto, s čimer vam zares močno olajša delo, pa je, da predlaga tudi besedilo za oglas in konkurenčno ceno izdelka.

V ustrezni kategoriji bodo izdelek potencialni kupci hitro našli in se zaradi konkurenčne cene tudi hitreje odločili za nakup!

Za odličen oglas je potrebna dobra fotografija!

Enostavno in pregledno

Aplikacija prinaša tudi poenostavljen način komunikacije: kupec in prodajalec lahko komunicirata kar znotraj aplikacije, ne da bi si izmenjala telefonski številki ali elektronska naslova. Tako je omogočena popolna zasebnost.

Aplikacija zagotavlja izjemno enostaven pregled nad povpraševanji, zato se boste lahko odzvali hitreje in učinkoviteje.

Pozor! Zelo pomembno je, da je aplikacija posodobljena na najnovejšo različico, saj če ni osvežena, ne deluje optimalno.

Način komunikacije je z bolha.com poenostavljen!

Dobra svetloba, iskrenost in zgodba: PRODANO!

Pri ustvarjanju dobrega oglasa so torej ključnega pomena fotografije. Poskrbite, da izdelek fotografirate z različnih kotov in da je res dobro viden. In ne pozabite: Vedno bodite iskreni! Izpostavite morebitne pomanjkljivosti izdelka in si tako pridobite zaupanje potencialnih kupcev.

Pri opisovanju izdelkov pozornost namenite podrobnostim, po katerih izdelek izstopa. Izvirnost in ustvarjalnost vas lahko pripeljeta daleč – včasih je domiseln opis vreden več kot izdelek.


Ustvarite svoj odličen oglas

Kako doseči, da bo vaš oglas videlo kar največje število ljudi?

Tako, oglas ste uspešno objavili! Z upoštevanjem sledečih napotkov lahko poskrbite, da bo nanj naletelo še več ljudi.
Vam ni povsem jasno, kakšna je razlika, če se odločite za izpostavljen ali super oglas? Kaj pa se zgodi, če izberete skok na vrh? Preberite v nadaljevanju.
Kaj je izpostavljen oglas?

Če izberete izpostavljen oglas, bo vaš oglas postavljen na položaj, kjer ga bo videlo več potencialnih kupcev. Ta pozicija namreč poskrbi, da je vaš oglas na vrhu v kategoriji, v kateri je objavljen, torej ga vsi tisti, ki si ogledujejo to kategorijo, najprej opazijo.

Izpostavljenih je lahko več oglasov, ki na vrhu seznama nato krožijo po naključnem vrstnem redu. Prikazujejo se v okvirju, naslovljenem »izpostavljeni oglasi«. Obdobje, v katerem želite, da vaš oglas izstopa, določite sami.

Zakaj izbrati to opcijo? Ker potem obstaja kar šestkrat več možnosti, da bo vaš oglas opažen. Tako se otresete skrbi, da bo vaš oglas zdrsnil na konec kategorije, kjer morda sploh ne bo opažen.

Za kaj poskrbi super oglas?

Super oglas pomeni, da je vaš oglas viden na vstopni strani bolha.com! To stran in torej s tem tudi vaš oglas, če se odločite za to opcijo, vsak dan vidi več kot 110.000 potencialnih kupcev!

Če se odločite za to možnost, bo vaš oglas prikazan tudi na vstopni strani kategorije, v kateri je objavljen. Nahaja se na zgornji desni strani posamezne kategorije. Ne gre za fiksno pozicijo, znotraj tega okvirja je več oglasov. Če svojega trenutno ne vidite, to pomeni, da ga v tistem trenutku vidi nekdo drug.

Kaj pomeni skok na vrh?

S skokom na vrh omogočite, da vaš oglas dvignete po seznamu oglasov navzgor. Z objavljanjem novih oglasov na bolhi ostali namreč polzijo po seznamu navzdol. S to možnostjo oglaševanja pa si zagotovite, da se vaš oglas kljub temu vrine na prvo stran in zasede visoko mesto v kategoriji, v kateri je bil objavljen.