06. 05. 2021

Katere hribe rad obišče Robert Kranjec?

Robert Kranjec, ambasador naše priljubljene akcije, Aktivni z bolha.com, spomladansko idilo s pridom izkorišča za aktivnosti v naravi, tudi za kakšen skok v hribe z družino.

01. 02. 2021

Robert Kranjec in Pika uživata v teku na smučeh

Robert Kranjec, k aktivnemu preživljanju prostega časa rad pritegne tudi svojo hčerko Piko. Ker nas je letos zima bogato obdarila s snegom, se preizkušata v teku na smučeh.

16. 09. 2020

Nasveti Roberta Kranjca za jesensko vadbo doma

Naš nekdanji smučarski skakalec in svetovni prvak Robert Kranjec je za bolha.com povedal, kako in s čim vadi doma ter nam pripravil nekaj uporabnih napotkov.

03. 08. 2020

Aktivne poletne počitnice Roberta Kranjca

Robert Kranjec, naš nekdanji smučarski skakalec in svetovni prvak, se je letos z družino že januarja odločil, da bodo dopustovali v Sloveniji.

06. 07. 2020

Robert Kranjec: počasi in z užitkom s kolesom čez Slovenijo

Robert Kranjec, nekdanji slovenski smučarski skakalec in svetovni prvak ter ambasador projekta Aktivni z bolha.com, se je s kolesom podal na pot čez Slovenijo – od Goričkega do Pirana.

31. 05. 2020

Prvo kolo Roberta Kranjca je bilo rabljeno

Kolesarjenje je že vse od otroštva velika strast Roberta Kranjca, nekdanjega slovenskega smučarskega skakalca in svetovnega prvaka.

29. 05. 2020

(P)ostanite aktivni z bolha.com

Ambasador projekta Aktivni z bolha.com, je postal priljubljeni Robert Kranjec, nekdanji slovenski smučarski skakalec in svetovni prvak.