pisane-tekaske-superge-visijo-na-leseni-steni-bolha.com

20. 06. 2022

Kako pravilno izbrati športno obutev?

Trg je preplavljen z lepimi, cenovno dostopnimi znamkami športnih oblačil in obutve. Da bi se izognili nepotrebnim poškodbam, žuljem, vraščenim nohtom in kurjim očesom, je prav, da izberete superge, ki vašemu stopalu popolnoma ustrezajo.
urbani-tekaci-tecejo-cez-most-in-po-mestnih-ulicah-bolha.com

20. 06. 2022

Najbolj priljubljeni športi v Sloveniji

Nič ni lepšega kot sončen vikend, šport in dobra družba. Nekaj, s čimer se bo strinjala večina Slovencev, saj že od nekdaj veljamo za narod športnih navdušencev

15. 03. 2022

Wings for Life World Run: Uradni tek se vrača v Ljubljano 8. maja

Dolgega čakanja je konec. Po štirih letih se v Ljubljano vrača uradni tek globalnega dobrodelnega tekmovanja Wings for Life World Run.

09. 07. 2021

Skrita športna strast Roberta Kranjca – potapljanje

Ste vedeli, da je naš nekdanji svetovni prvak v smučarskih poletih in ambasador akcije, Aktivni z bolha.com, Robert Kranjec, tudi strasten potapljač?

06. 05. 2021

Katere hribe rad obišče Robert Kranjec?

Robert Kranjec, ambasador naše priljubljene akcije, Aktivni z bolha.com, spomladansko idilo s pridom izkorišča za aktivnosti v naravi, tudi za kakšen skok v hribe z družino.

01. 02. 2021

Robert Kranjec in Pika uživata v teku na smučeh

Robert Kranjec, k aktivnemu preživljanju prostega časa rad pritegne tudi svojo hčerko Piko. Ker nas je letos zima bogato obdarila s snegom, se preizkušata v teku na smučeh.

16. 09. 2020

Nasveti Roberta Kranjca za jesensko vadbo doma

Naš nekdanji smučarski skakalec in svetovni prvak Robert Kranjec je za bolha.com povedal, kako in s čim vadi doma ter nam pripravil nekaj uporabnih napotkov.