05. 12. 2022

Zima in njene radosti

Da boste na prvo pošiljko snega kar se da dobro pripravljeni, vas spomnimo, katere zimske aktivnosti lahko izvajate in kakšno športno opremo potrebujete, da vam bo na snegu prijetno in toplo.

28. 10. 2022

Za obisk gora sta dobra priprava in ustrezna oprema ključni

Brez dvoma velja, da smo Slovenci narod pohodnikov in ljubiteljev gora. Posebej pomembna je tudi priprava pred izletom, v katero sodita tudi izbira primerne pohodniške opreme in upoštevanje vremenskih razmer.

19. 08. 2022

Top 10 stvari, ki popestrijo poletne počitnice

Če se odpravljate na poletne počitnice, smo za vas izbrali top 10 stvari, ki popestrijo poletne počitnice in jih morate vzeti s sabo.
nasmejana-zenska-stoji-zraven-vintage-kolesa-bolha.com

20. 06. 2022

Kaj potrebujete za uspešno kolesarjenje?

Kolesarjenje je eden izmed najlepših športov, ki vas bo poleg pozitivnih učinkov na telo in sklepe nagradilo z lepimi razgledi in vaše misli na trenutke odpeljalo v stanje prijetne meditacije.
pisane-tekaske-superge-visijo-na-leseni-steni-bolha.com

20. 06. 2022

Kako pravilno izbrati športno obutev?

Trg je preplavljen z lepimi, cenovno dostopnimi znamkami športnih oblačil in obutve. Da bi se izognili nepotrebnim poškodbam, žuljem, vraščenim nohtom in kurjim očesom, je prav, da izberete superge, ki vašemu stopalu popolnoma ustrezajo.
urbani-tekaci-tecejo-cez-most-in-po-mestnih-ulicah-bolha.com

20. 06. 2022

Najbolj priljubljeni športi v Sloveniji

Nič ni lepšega kot sončen vikend, šport in dobra družba. Nekaj, s čimer se bo strinjala večina Slovencev, saj že od nekdaj veljamo za narod športnih navdušencev

15. 03. 2022

Wings for Life World Run: Uradni tek se vrača v Ljubljano 8. maja

Dolgega čakanja je konec. Po štirih letih se v Ljubljano vrača uradni tek globalnega dobrodelnega tekmovanja Wings for Life World Run.