12. 01. 2024

Slovenci največkrat iščejo vstopnice, pelete, opremo za kampiranje in pomerance

Na spletnem oglasniku bolha.com smo opazili, da so bile v letu 2023 v središču pozornosti vstopnice, med Slovenci je vse bolj priljubljeno kampiranje, razcvet pa doživlja kupovanje (in prodajanje) izdelkov iz druge roke.

05. 01. 2024

Darila, ki jih ne potrebujete: ko neželeno postane uporabno

Leta je konec in pred nami je čas novih začetkov, povečanega števila vpisov na najrazličnejše vadbe in nenazadnje tudi vprašanje, kaj storiti z darili, ki so se nabrala v najbolj bleščečem mesecu v letu, a jih v resnici sploh ne potrebujete?

28. 12. 2023

Kako dobro Slovenci poznamo praznične navade? Rezultati adventnega kviza so tu

Zanimalo nas je, koliko Slovencev ve, kdo je začel tradicijo obdarovanja, katera slaščica je značilna za praznični čas, pa tudi, kdaj se po krščanski tradiciji postavi božično drevesce. Tudi vas zanima, kakšni so rezultati?

01. 12. 2023

Skrivnost zdravega otroštva …

Katera med nami ne obožuje dobre šminke? Tudi če se vam je ob odhodu od doma mudilo in vam ni uspelo nanesti prav nobenih ličil, lahko s hitrim potegom nanesete najljubšo šminko in ste kot bi mignil videti urejene.

18. 10. 2023

Trajnostna moda: Ideal ali dvoličnost?

Zadnjih nekaj let je trajnost beseda, s katero se srečujemo skorajda na vsakem koraku. Priznana slovenska modna oblikovalka Maja Štamol poudarja, da je ta beseda pogosto izrabljena. Zakaj tako misli in katera storitev na bolha.com jo je prijetno presenetila?

13. 10. 2023

Noč čarovnic: Kako kostum za najstrašnejšo noč v letu izdelate kar sami?

Ko se poletje poslovi, ulice zadišijo po pečenem kostanju, narava pa se odene v čudovite žive barve. Bliža najstrašnejši čas v letu. Preden se do vratu zakopljemo v božično-novoletne okraske in po okrašenih ulicah odmeva le še pesem Last Christmas, je čas za čarovnice, buče in duhove!

11. 09. 2023

Izpoved sodobne mame: Vedno pripravljena na vse?

Mame, imate tudi ve kdaj občutek, da morate biti vedno pripravljene na vse?