24. 11. 2023

Prazniki so pred vrati: Kako privarčevati pri nakupovanju daril?

Prepričani smo, da lahko v pravem prazničnem duhu, ki v ospredje postavlja predvsem toplino, uživate tudi, če za darila ne zapravite celega premoženja. Kako?

13. 10. 2023

Noč čarovnic: Kako kostum za najstrašnejšo noč v letu izdelate kar sami?

Ko se poletje poslovi, ulice zadišijo po pečenem kostanju, narava pa se odene v čudovite žive barve. Bliža najstrašnejši čas v letu. Preden se do vratu zakopljemo v božično-novoletne okraske in po okrašenih ulicah odmeva le še pesem Last Christmas, je čas za čarovnice, buče in duhove!

11. 09. 2023

Izpoved sodobne mame: Vedno pripravljena na vse?

Mame, imate tudi ve kdaj občutek, da morate biti vedno pripravljene na vse?

08. 09. 2023

Nasveti za zdrav začetek šolskega leta: Uravnoteženi obroki, srečni otroci

Ker so se v sodobnem času naše prehranjevalne navade spremenile, veliko ljudi pa precej več pozornosti namenja temu, kaj, koliko in kdaj jedo, smo strnili nekaj nasvetov, ki vam bodo v pomoč pri načrtovanju obrokov za svoje otroke, tako da ne bodo posegali po nezdravih prigrizkih.

01. 09. 2023

Kako izbrati pravi računalnik za svojega mulca?

Novo šolsko leto je tu. Poleg učbenikov, delovnih zvezkov, barvic in peresnice je danes del nepogrešljive opreme tudi računalnik. Se še vedno niste odločili, katerega bi izbrali za vašega šolarja ali šolarko?

30. 08. 2023

Predšolski nakupi brez nevšečnosti: Kako do ugodnejših šolskih potrebščin?

Prvi šolski dan je skoraj tu, šolarji pa uživajo zadnje brezskrbne dni. Da ta proces za starše ni preveliko breme, smo strnili nekaj strategij in nasvetov, ki jih je dobro uporabiti, ne da bi pri tem trpela kakovost otrokovega izobraževanja.

21. 08. 2023

Dnevi po poplavah skozi oči prostovoljcev: solidarnost vodi do čudovitih zgodb

Za vse, ki so jih poplave prizadele, pa tudi za tiste, ki smo z grozo opazovali, kakšno rušilno moč so imele vode in spremljali zgodbe tistih, ki so izgubili vse. Nismo mogli samo opazovati, nismo mogli samo pošiljati denarnih prispevkov pomoči. Morali smo v pomoč.