02. 12. 2022

Nakup ali prodaja stanovanja – kakšen je postopek?

Prodaja stanovanj ni tako preprosta, kakor morda na prvo žogo deluje. Sam postopek prodaje oziroma nakupa vključuje nekaj ključnih korakov, ki jim morate slediti, da bo prodaja ustrezno izvedena.

18. 10. 2022

Kako porabiti ostanke hrane?

Ste se kdaj vprašali, kako zavržena hrana vpliva na okolje, koliko lačnih ust bi z njo lahko nahranili in kaj lahko naredite, da ne konča v smeteh? Pripravili smo vam nekaj namigov.

07. 10. 2022

Drva ali peleti, s čim se boste pozimi greli?

Letošnja kurilna sezona bo zanimiva, saj se zaradi energetske krize, strahu pred pomanjkanjem zemeljskega plina, večina upravičeno sprašuje, kako bomo ogrevali svoja stanovanja.
Znamenita plaža Zlatni rat na južni obali hrvaškega otoka Brač v Dalmaciji.

17. 08. 2022

Najlepši kraji za dopust na Hrvaškem

Za Slovence je dopust na Hrvaškem del tradicije. Četudi pride poletje, ko se odločimo, da bomo poletne počitnice preživeli drugje, ne moremo, da ne bi svojega najljubšega kotička hrvaške obale obiskali vsaj kakšen konec tedna.
pogled-na-maketo-hise-in-nacrte-bolha.com

20. 06. 2022

Kaj upoštevati pri obnovi ali gradnji doma?

Celostna obnova doma ali gradnja nove hiše? V današnjih časih, ko cene nepremičnin segajo v nebo, je temeljit razmislek o tem, kaj se nam najbolj izplača, ključen.
pisane-tekaske-superge-visijo-na-leseni-steni-bolha.com

20. 06. 2022

Kako pravilno izbrati športno obutev?

Trg je preplavljen z lepimi, cenovno dostopnimi znamkami športnih oblačil in obutve. Da bi se izognili nepotrebnim poškodbam, žuljem, vraščenim nohtom in kurjim očesom, je prav, da izberete superge, ki vašemu stopalu popolnoma ustrezajo.