25. 08. 2023

Kako pospraviti montažni bazen in zagotoviti njegovo uporabo tudi v naslednji sezoni?

Ne glede na to, ali je vaš bazen majhen in preprost za postavitev ali večji in zahtevnejši za vzdrževanje, je pravilno shranjevanje bazena v hladnejših mesecih ključnega pomena za njegovo dolgo življenjsko dobo.

16. 08. 2023

Pripravite otroško sobo na novo šolsko leto!

Vsak starš se dobro zaveda, da prihod novega šolskega leta ni vznemirjujoč le za otroke, ampak tudi za starše, ki se trudimo, da bi svojim otrokom omogočili najboljše možno okolje za učenje in rast.

11. 08. 2023

Klima ali ventilator: Prijetno ohlajen dom tudi v vročih dneh – sanje ali resničnost?

Majhen balkon ni le prostor za odlaganje stare šare! Kljub omejenemu prostoru je z nekaj kreativnosti in strateškim načrtovanjem mogoče ustvariti prostor, ki je tako funkcionalen kot estetsko privlačen.

10. 08. 2023

Navdihujoče ideje za ureditev majhnega balkona

Majhen balkon ni le prostor za odlaganje stare šare! Kljub omejenemu prostoru je z nekaj kreativnosti in strateškim načrtovanjem mogoče ustvariti prostor, ki je tako funkcionalen kot estetsko privlačen.

27. 07. 2023

Dopust je pred vrati: Kako poskrbeti za rastline, ki bodo ostale doma?

Vročinski val ne vpliva samo na ljudi, v stisko spravlja tudi živali in rastline. Se sprašujete, kako za rastline poskrbeti ob peklensko visokih temperaturah? Kaj storiti, če vas dlje časa ne bo doma, vaši sosedje pa so že siti zalivanja vaših občutljivih rož?

19. 07. 2023

Kako do lepe in goste trate brez plevela in mahu?

Vsak od nas zagotovo sanja o lastnem koščku raja – lepi in gosti trati, ki je prizorišče popolnih poletnih popoldnevov. Trata je lahko osrednji del našega vrta, prostor, kjer se igrajo otroci, kjer se družimo s prijatelji ob piknikih, ali pa kraj, kjer se preprosto umirimo.

30. 06. 2023

Kabina za prhanje, stena za prhanje, kad za prhanje ali kopalna kad?

Sodobni stili kopalnic prisegajo na minimalizem – vaša odločitev je, ali boste izbrali kabino za prhanje, steno za prhanje, kad za prhanje ali kopalno kad.