09. 09. 2022

Ustvarjamo pohištvo skupaj z otroki

Kako z otroki kakovostno preživeti prosti čas? Ste morda pomislili, da bi skupaj s svojimi najmlajšimi osvežili domače pohištvo ali izdelali kos opreme za otroško sobo?

18. 08. 2022

Hitri triki za osvežitev dnevne sobe

Predstavljamo vam nekaj preprostih in cenovno ugodnih trikov, s katerimi boste v prostor vnesli nove in pozitivne vibracije, vaš dom pa bo na novo zaživel.

20. 06. 2022

Kakšne možnosti imate pri prenovi kuhinje?

Vam v najljubšem prostoru stanovanja vseeno nekaj manjka? Razmišljate o prenovi kuhinje in ne veste, kje začeti? V nadaljevanju vam predstavljamo tri različne tipe prenove, ki so odvisni od vaših želja in finančnih zmožnosti.

20. 06. 2022

Kako poceni prenoviti kopalnico?

Če spadate med tiste, ki večji del pozornosti namenijo prenovi kuhinje, dnevne sobe in spalnice, kopalnica pa ostane nekje v ozadju, s starimi elementi iz časov naših babic, je čas, da zavihate rokave!
stilsko-dovrsena-dnevna-soba-z-mizo-omarico-in-sedezno-garnituro-bolha.com

20. 06. 2022

Pohištvo, primerno za opremo vašega doma

Predstavljamo vam nekaj trikov, ki vam bodo pomagali pri opremljanju prostorov, izbiri pravega pohištva in stila, ki vam je pisan na kožo.

08. 06. 2022

V prihodnosti si želimo oceane brez plastike

Predstavljamo vam nekaj načinov, kako lahko plastenke za vodo ponovno uporabite in s tem pomagate našemu krhkemu ekosistemu.

22. 04. 2022

Kako se lotiti vrtnarjenja?

Čeprav se vrtnarjenje včasih zdi prezapleteno in zamudno, je ideja o lastnem vrtičku vse bolj priljubljena. Ljudje v mestih iščejo košček zemlje za obdelovanje in sprostitev po napornem delovniku.