Ali ste vedeli?

30. 08. 2023

Predšolski nakupi brez nevšečnosti: Kako do ugodnejših šolskih potrebščin?

Z. Š.
2 min

V zadnjih tednih je že zadišalo po novih delovnih zvezkih, police se šibijo pod šolskimi potrebščinami, v trgovskih centrih ter knjigarnah in papirnicah pa kar mrgoli šolarjev s starši, ki iščejo vse, kar potrebujejo za novo šolsko leto.

Ker so ti nakupi običajno cenovno precejšen zalogaj, preverite, kako do ugodnejših šolskih potrebščin na bolha.com! Pst, ob tej priložnosti smo pripravili še posebno ugodnost: kar 57 % popusta na dostavo!

Cenovno ugodne potrebščine najdete na bolha.com!

Prvi šolski dan je skoraj tu, šolarji pa uživajo zadnje brezskrbne dni. Da ta proces za starše ni preveliko breme, smo strnili nekaj strategij in nasvetov, ki jih je dobro uporabiti, ne da bi pri tem trpela kakovost otrokovega izobraževanja.

Oblikujte proračun

Če je nakupovanje načrtovano, običajno zapravimo manj. Pestra ponudba v trgovinah nas pogosto premami, da kupimo več, kot smo najprej načrtovali. Običajno pa kopica stvari pisanih barv privabi tudi otroke, ki bi najraje imeli kar vse. Znano, kajne?

Če si določite proračun za stroške, ki jih boste letos namenili za potrebščine, boste imeli boljši pregled nad financami.

Brez seznama nikamor!

Pri tem, da se držimo načrtovanega proračuna, nam lahko učinkovito pomagajo seznami. Najbolje je, da si ga napišete. V trgovino vzemite še pisalo in obkljukajte, kar ste že kupili. Tako boste preprečili, da bi domov prinesli kup stvari, ki jih ne potrebujete, in pozabili tisto, kar je zares pomembno.

Načrtovanega proračuna se lažje držimo, če oblikujemo seznam.

Skupaj je lažje in ugodneje

Veliko lahko prihranite, če kupujete potrebščine v kompletih. Zvezki v večjih pakiranjih so namreč običajno precej ugodnejši od tistih, ki jih prodajajo posamično. Če je mogoče, lahko predšolske nakupe opravite z drugimi starši, s katerimi se družite ali dobro razumete. Tako boste lahko prejeli količinski popust. Za ugodnejši nakup lahko uporabite tudi kupone in spremljate popuste.

Zmagovalna kombinacija: Kakovost in 57 % popusta na dostavo!

Otroci vsako leto potrebujejo drugačne delovne zvezke, a marsikatera potrebščina je lahko rabljena. Če otroke naučimo, da lepo skrbijo za svoje stvari, bodo pripomočke, kot so šestilo, geotrikotnik in računalo, lahko uporabljali več let.


 

Na tak način delujemo tudi trajnostno, s čimer skrbimo za blaginjo planeta. Rabljene stvari so pogosto v zelo dobrem stanju in kakovostne, a precej ugodnejše kot nove.

Zakladnica ugodnejših in kakovostnih potrebščin je spletna stran bolha.com! Prebrskajte kategorijo šolske potrebščine in poiščite, kar vaš šolar potrebuje! Da bodo šolske potrebščine še dostopnejše, smo pripravili posebno ugodnost: Vse do 15. septembra je dostava 57 % ugodnejša!

Na spletni strani najdete izjemno ponudbo šolskih torb, gimnazijskih učbenikov in prenosnih računalnikov. Največji slovenski spletni oglasnik pa je tudi pravi naslov, če iščete pravi šolski slog za svojega otroka. Prebrskajte recimo ponudbo otroških hlač, majic s kratkimi rokavi in jaken.

Kako iskati zares učinkovito?

Naj bodo vaši nakupi učinkoviti. Ohranite nadzor nad stroški in se v nakup šolskih potrebščin odpravite z načrtom! Tako bodo otroci zadovoljni, vam pa vrtoglavo visoki stroški ne bodo povzročali nevšečnosti!