bolha.com svetuje

01. 04. 2022

Nova storitev za zmenke: Skočite v ljubezen z bolha.com

Ekipa bolha.com
2 min

Tržnica ljubezni

Razpolagamo z uporabnimi podatki o kupcih, s pomočjo katerih bomo lahko našli ujemanje med tistimi, ki se bodo prijavili na storitev »Skoči v ljubezen«. Naše raziskave so pokazale, da se med seboj lepo povezujejo ljudje, ki imajo podobne nakupovalne navade in podoben okus, zato je bila ideja o možnosti zmenkov na bolha.com naslednji logični korak.

Tako bomo pri tistih uporabnikih, ki bodo s pomočjo bolhe.com iskali ljubezen, preverili, kaj največkrat kupujejo, kaj iščejo, česa se želijo znebiti in kaj si želijo imeti, po čemer bomo našli ujemanja med uporabniki te nove storitve. Tako pri nas ne bomo imeli več samo največje možnosti prodaje in nakupa rabljenih stvari, temveč bomo imeli pravo tržnico ljubezni.

Zaljubljen in nasmejan par se objema.

Presenetljivi rezultati testiranja

Nova storitev zmenkarij bo tako delovala na podlagi uporabnikovega vzorca iskanja. Več iskanj na portalu pa bo algoritmu olajšalo iskanje ujemajočega para. Nova storitev »Skoči v ljubezen« bo za vse uporabnike, stare in nove, na voljo med nastavitvami, lahko pa jo boste uporabljali po želji. Če vam bo zmenkarij dovolj, storitev preprosto izklopite.

Novo storitev smo testirali na ekipi bolha.com in bili smo presenečeni nad rezultati. Očitno bomo tudi pri nas v pomlad skočili z metuljčki v trebuhu. Če se bodo novi pari zgledovali po imenu spletne strani, s pomočjo katere so se spoznali, se nam za rodnost Slovencev ne bo več treba bati, saj so bolhe znane po svojih velikih družinah. :)

Nova storitev za zmenkarije je od 1. aprila na voljo na www.bolha.com.


Ste prepoznali našo prvoaprilsko šalo?

Ste si včeraj koga privoščili in ga naplahtali? Upamo, da vam ni zameril, saj je bil vendar prvi april, ko so šale zaželene in dovoljene!

Tudi mi smo si vas privoščili! Storitev za zmenkarije na bolha.com "Skočite v ljubezen" JE BILA PRVOAPRILSKA ŠALA. Za nos smo vas potegnili z novico, da imamo na bolha.com novo storitev za zmenkarije in da bo poseben algoritem izbiral pare na podlagi nakupovalnih navad.

Na bolha.com vas prijazno pričakujemo, ne da bi vas romantično prepletali.