Tehnologija

30. 09. 2021

Lahko vaš televizor pove neko novo zgodbo?

Ekipa bolha.com
2 min

Splošno znano je, da je moderna tehnologija in s tem tudi televizor »must have« element vsakega gospodinjstva. Najpogosteje je prav televizija središče dnevne sobe in tako ne čudi, da notranjim oblikovalcem pogosto predstavlja vodilo pri ureditvi preostanka prostora.

Zahvaljujoč inovativnim tehnološkim smernicam je televizor postal pravi »game changer«, ko gre za spremembo videza življenjskega prostora. Ravno zaradi tega se je Samsung s svojimi najnovejšimi TV-sprejemniki odločil združiti moderno in klasično, elegantno in praktično. Kombinacija umetnosti in moderne tehnologije je tako zdaj del vsakega doma in pisarne.

Televizor, ki je privlačen v vsakem kotu prostora

Prenosni televizor The Serif, ki ob svojem razstavljivem podstavku lahko stoji v katerem koli kotu vaše sobe.
Prenosni televizor The Serif, ki ob svojem razstavljivem podstavku lahko stoji v katerem koli kotu vaše sobe.

Ko snujemo prostor, se ponavadi vprašamo, na kakšen način umestiti pohištvo, ne da bi ogrozili potencial prostora. Podrobnosti in dekoracije narekujejo smer našega doživljanja in zaznavanja prostora, v katerem se gibljemo in v katerem preživljamo največ časa. Eden od predmetov, ki je v središču pozornosti skoraj vsakega okolja, je televizor. Dejstvo je, da ga redko premikamo, saj je nepraktično in naporno premestiti in spojiti vse kable, povezane s televizorjem.

Z mislijo na to oviro je Samsung na trg poslal prenosni televizor The Serif, ki ob svojem razstavljivem podstavku lahko stoji v katerem koli kotu vaše sobe; na sredini prostora, na polici ali na tleh. S svojo enostavno obliko črke »I« izžareva enostavnost in eleganco, z zaokroženim 360-stopinjskim dizajnom pa se sijajno zlije z okolico. The Serif je idealna rešitev za vse, ki radi združijo prijetno s koristnim.

Televizor in umetniško delo v enem

Televizor The Frame lahko prevzame vlogo umetniškega dela.
Televizor The Frame lahko prevzame vlogo umetniškega dela.

Prazni zidovi nikdar niso bili »in«. Večino krasijo različne fotografije, slike, ogledala, pogosto se kot glavni motiv pojavlja televizor. Težko si je zamisliti, da lahko televizor prevzame vlogo umetniškega dela, vendar Samsung televizor The Frame zaradi svojega načina delovanja »Art Mode« dokazuje nasprotno. Če želite televizor The Frame spremeniti v sliko, si v trgovini Art Store izberete želene fotografije, ki jih bo izpopolnil črn zaslon, pri čemer bodo prostor obsijali prečudoviti pejsaži.

Televizor The Frame prihaja z zamenljivimi stilskim okvirji v treh klasičnih barvah: črni, rjavi in bež. Nosilec No gap odpravlja razmik med steno in napravo ter tako ustvarja občutek pravega umetniškega dela. To se lahko zagotovo sijajno izkoristi za prikaz najbolj znanih del iz francoskega muzeja Louvre, kot je na primer Mona Liza, ki so bili za uporabnike televizorjev The Frame pred kratkim dodani v Art Store.

Da, tudi televizor je lahko pametni telefon!

Mobilna zabava je boljša na televizorju The Sero.
Mobilna zabava je boljša na televizorju The Sero.

Praktičnost, prilagodljivost, odlična vidljivost in premičnost. To je tisto, po čemer hrepenijo vsi, ki so se naveličali klasike. »Out of the box« dizajn televizorja je popoln opis videza novega modela televizorjev The Sero.

Vrtljivi dizajn je tisto, kar ga loči od konkurence in privlači ljubitelje digitalnega sveta. Poleg tega je tudi optimiziran za mobilne naprave, tako da omogoča uživanje v vsebini, aplikacijah in družabnih omrežjih na celem zaslonu televizorja, z glasovnim pomočnikom pa olajša dostop do aplikacij in storitev. Tehnološki navdušenci imajo sedaj priložnost uživati v mobilni zabavi v razširjeni obliki.

Več informacij o napravah, ki vizualno obogatijo vaš prostor.