Dom

12. 12. 2023

Prazniki v objemu doma: Podarite si počitek

Ekipa bolha.com
3 min

Oglasno sporočilo

Ste siti prenatrpanih nakupovalnih središč in gneče, ki se ji je ob obisku nemogoče izogniti? Obožujete darila in obdarovanje, a vas vsakoletna norija, povezana s prazniki, izčrpava? Preberite naše nasvete, kako si letos lahko zagotovite zares mirne praznike.

Uživajte v praznikih v objemu doma.

Zakaj bi dragocene trenutke, ki bi jih lahko preživeli v družbi tistih, ki jih imate najraje, izgubljali v gneči? Praznično nakupovanje lahko opravite le z nekaj kliki! Strnili smo tri ključne nasvete, z upoštevanjem katerih boste letos poskrbeli, da bodo prazniki minili tako, kot bi v resnici morali – mirno.

Dober načrt

Premislite, kakšen je vaš proračun, ki ga letos lahko namenite za nakup daril, kaj si tisti, ki jih želite obdariti, želijo in kaj bi jim vi pravzaprav radi podarili. Tako boste poskrbeli, da boste imeli dovolj časa za razmislek in se izognili nakupom 'na vrat na nos', zaradi katerih trpijo predvsem vaši živci, pa tudi denarnica.

Razmišljanje vnaprej vam omogoča tudi, da poiščete popuste in akcije, saj tik pred zdajci kot zanalašč običajno prav tisti izdelek, ki ga želite kupiti, ni znižan.

Sestavite seznam ljudi, ki jih želite obdariti in dopišite nekaj idej. Tako boste imeli jasen pregled nas situacijo in se izognili nepotrebnemu potepanju po trgovinah, ki običajno vodi v še več zapravljanja.

Naj bodo letošnji prazniki kreativni

Če imate vsaj malo občutka za ustvarjanje, se lotite doma izdelanih personaliziranih daril. Saj veste, kako posebno se počutite, če prejmete darilo, v katerega je nekdo vložil zares veliko časa.

Podarite doma narejene praznične okraske ali milo, ki ste ga izdelali sami, ali pa pripravite personalizirano knjižico kuponov, ki bodo vaši družini in prijateljem prinesli izlet z vami, druženje ob ogledu najljubšega filma ali pa masažo hrbta.

Zagotovo se bo vsak razveselil tudi doma pripravljenih dobrot. Preizkusite se recimo v ustvarjanju čokoladne pravljice. Različne vrste čokolade najprej razlomite na koščke in raztopite na pekaču. Nato pekač vzemite iz pečice in z zobotrebcem po stopljeni čokoladi narišite vzorce, dodajte oreščke. Počakajte, da se vse skupaj strdi, razlomite na različno velike koščke in zapakirajte v lične paketke.

Personaliziranih daril se vsakdo razveseli.

Do popolnega darila vas loči le klik

Mi smo mnenja, da kupovanje ali izdelovanje daril predvsem ne bi smelo biti stresno. Zato Notino, vaš zvesti partner, ko gre za lepoto, ta december prinaša neprecenljivo darilo: brezskrbno nakupovanje iz udobja vašega doma.

Iščete vrhunske dišave, luksuzne parfume po dostopnih cenah ali negovalne sete, ki bodo poskrbeli za celotno urejenost? Tu smo, da vam iskanje tistega pravega darila olajšamo.

Praktičen nasvet: Pri nakupovanju uporabljajte filtre. Tako boste najhitreje našli točno tisto, kar iščete, in se tako izognili izgubi časa.
Preden se odličite za nakup, pa preverite še spletne popuste in promocijske kode, ki bodo poskrbele, da bo nakup še nekoliko prijaznejši do vaše denarnice.

Predlogi za darila, ki očarajo

Zbrali smo nekaj predlogov za darila, ki vaših najbližjih zagotovo ne bodo pustila ravnodušnih.

Pri znamki Rituals, ki slovi po negovalnih izdelkih omamnega vonja, radi poudarijo, da ima vsak svoj ritual. Ob nakupu čudovito oblikovanih kozmetičnih setov ne boste potrebovali niti prazničnega ovijalnega papirja, saj so poskrbeli prav za vse.

Ljubki darilni seti so vedno dobro darilo.

Če želite, da je darilo praktično in uporabno, hkrati pa sledi najnovejšim trendom negovanja, podarite epilator! Da bodo vaši najbližji lahko vsa ta darila shranili, kot je treba, jim podarite še toaletno torbico.

Naj bodo letošnji prazniki umirjeni in prijetni. Izognite se prebožični nakupovalni mrzlici in darila nakupite, ne da bi zapustili dom. Notino omogoča udoben nakup in zagotavlja nepozabna darila!

Dom

22. 12. 2023

Interaktivne igrače za otroke: Katero izbrati?

Interaktivne igrače so tiste, ki imajo dodano vrednost, saj pomagajo krepiti kognitivne sposobnosti. Preberite uporabne smernice, ki vam bodo pomagale pri odločitvi, katero izbrati.
Dom

09. 11. 2023

Koristni nasveti za čiščenje pomivalnega stroja

Odkrijte najboljše prakse za vzdrževanje vašega pomivalnega stroja in si zagotovite dolgo življenjsko dobo naprave. Od čiščenja filtrov do pravilne uporabe detergentov, blog pokriva vse ključne nasvete za optimalno delovanje in učinkovitost vašega stroja.
Dom

02. 11. 2023

Kako se znebiti plesni: Čistilo za plesen, rekuperator ali hidroizolacija?

Ste se ravno vselili v stanovanje, pa ste šele nato odkrili, da se v njem skriva plesen? To je neprijetna težava, ki slabo vpliva na zdravje, najbolj pa prizadene dihala. Ste se ravno vselili v stanovanje, pa ste šele nato odkrili, da se v njem skriva plesen? To je neprijeaA ne skrbite, pripravili smo praktične nasvete, s pomočjo katerih se boste znebili trdovratne nadloge! tna težava, ki slabo vpliva na zdravje, najbolj pa prizadene dihala.
Dom

27. 10. 2023

Naj staro pohištvo na novo zaživi: Kaj vse lahko naredite sami?

Prava zakladnica reči, ki potrebujejo le kanček pozornosti, preden vnovič zasijejo, je zagotovo največji spletni oglasnik v Sloveniji! To dokazuje ustvarjalni projekt, v okviru katerega je skupina prijateljev staro pohištvo, kupljeno na bolha.com, preobrazila v moderne kuhinjske omarice!