Šport in rekreacija

14. 12. 2023

Združevanje športa in dobrodelnosti: Se vidimo na tekmi?

Ekipa bolha.com
2 min

Oglasno sporočilo

V najlepšem mesecu v letu so domače košarkarske tekme članske zasedbe Cedevite Olimpije obarvane dobrodelno.

Zmajev nasmeh je projekt, ki riše nasmeške na obraze. Na vse domače tekme Zmajev namreč lahko prinesete trajna živila, ki jih bo med pomoči potrebne nato razdelila dobrodelna organizacija Anina zvezdica. Z obiskom košarkarskih tekem lahko tako združite ljubezen do športa z dobrodelnostjo!

Nekaj prav posebnega vas čaka že na sobotni tekmi regionalne lige v ljubljanski Hali Tivoli, kjer se bodo Zmaji pomerili z novomeško Krko. Tekmo bo namreč popestril met plišastih igračk na košarkarski parket, ljubljanski košarkarski klub pa jih bo potem poklonil otrokom v stiski.

Vstopnice si zagotovite na vstopnice.olimpija.com!

Prinesite plišasto igračko tudi vi!

Vsak, ki bo na sobotno tekmo prinesel plišasto igračko, bo prejel brezplačno vstopnico za ogled domačega obračuna BKT EuroCupa s turškim Bešiktašem. Tekma bo v torek, 19. decembra, v ljubljanskih Stožicah.

Vstop za otroke do 15. leta starosti je na vseh domačih tekmah Cedevite Olimpije brezplačen.

Ne zamudite: V uradni trgovini v Hali Tivoli bo v soboto, 16. decembra, plišasta igračka uradne maskote Zmajev, Zmajček Oli, na voljo po akcijski ceni.

Kaj vse štejemo pod trajna živila?

Trajna živila so tista, ki imajo dolg rok trajanja. Mednje recimo sodijo: testenine, riž, suho sadje, vložena zelenjava, konzervirana živila, moka, olje, kis, sol, sladkor instant juhe in podobno.

Kam jih lahko prinesete?

Tako na tekmah regionalne lige kot na tekmah Evropskega pokala, bodo trajna živila zbirali v zelenem predelu dvorane, kjer boste našli tudi božično drevesce.

Stopimo skupaj in polepšajmo praznike tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo. Narišimo nasmeh tudi na obraz tistih, ki so se znašli v stiski. Se vidimo na tekmi!