09. 07. 2021

Skrita športna strast Roberta Kranjca – potapljanje

Ste vedeli, da je naš nekdanji svetovni prvak v smučarskih poletih in ambasador akcije, Aktivni z bolha.com, Robert Kranjec, tudi strasten potapljač?

06. 05. 2021

Katere hribe rad obišče Robert Kranjec?

Robert Kranjec, ambasador naše priljubljene akcije, Aktivni z bolha.com, spomladansko idilo s pridom izkorišča za aktivnosti v naravi, tudi za kakšen skok v hribe z družino.

01. 02. 2021

Robert Kranjec in Pika uživata v teku na smučeh

Robert Kranjec, k aktivnemu preživljanju prostega časa rad pritegne tudi svojo hčerko Piko. Ker nas je letos zima bogato obdarila s snegom, se preizkušata v teku na smučeh.

16. 09. 2020

Nasveti Roberta Kranjca za jesensko vadbo doma

Naš nekdanji smučarski skakalec in svetovni prvak Robert Kranjec je za bolha.com povedal, kako in s čim vadi doma ter nam pripravil nekaj uporabnih napotkov.

03. 08. 2020

Aktivne poletne počitnice Roberta Kranjca

Robert Kranjec, naš nekdanji smučarski skakalec in svetovni prvak, se je letos z družino že januarja odločil, da bodo dopustovali v Sloveniji.

31. 05. 2020

Prvo kolo Roberta Kranjca je bilo rabljeno

Kolesarjenje je že vse od otroštva velika strast Roberta Kranjca, nekdanjega slovenskega smučarskega skakalca in svetovnega prvaka.

29. 05. 2020

(P)ostanite aktivni z bolha.com

Ambasador projekta Aktivni z bolha.com, je postal priljubljeni Robert Kranjec, nekdanji slovenski smučarski skakalec in svetovni prvak.