19. 05. 2023

Kako opremiti popolno sobico za dojenčka ali malčka

Otroška soba je zelo pomemben prostor v naših domovih. Nekaj nasvetov, kako lahko opremite popolno sobico za dojenčka ali malčka.

11. 05. 2023

Vse, kar morate vedeti o pravilni skrbi za vrt in okolico hiše

Z vrtom in okolico hiše se moramo namreč ukvarjati v vseh letnih časih. Preberite, kje najdete vse za vrt in kako boste imeli najlepši in s pridelki bogat vrt celo leto.

24. 04. 2023

Popoln vodič za uživanje na domači terasi ali vrtu

Vrtno pohištvo, žar in senčnik – kaj več bi še lahko potrebovali za brezskrbno uživanje in preživljanje poletja na domačem vrtu ali zunanji terasi? Preverite, kako lahko z ustrezno izbrano opremo še dodatno popestrite družinske piknike.

30. 03. 2023

Združite sloge z vintage pohištvom

Imate radi staro pohištvo in ga ne znate povezati s slogom, ki ga že imate doma? Pred vami je nekaj nasvetov, kako povezati različne sloge z vintage pohištvom.
Prihaja pomlad in začetek obdelovanja vrta.

15. 03. 2023

Pomlad se prebuja in zelenjavni vrt že čaka

Ali komaj čakate, da začnete obdelovati domači zelenjavni vrt? Pripravili smo nekaj nasvetov, kako začeti in katera vrtna orodja uporabiti.

23. 11. 2022

Naj bodo letošnja darila trajnostna

Prihaja čas obdarovanj, ki vsako leto globoko poseže v denarnice vsakega od nas. Zakaj ne bi prihranili in svoje najbližje presenetili z unikatnimi in trajnostnimi darili ter s tem naredili nekaj dobrega za planet?

21. 11. 2022

Naj vaš dom zadiši po praznikih

Prijeten vonj stanovanju ne nudi zgolj občutka čistoče in svežine, ampak poskrbi tudi za boljše razpoloženje. Pred vami je nekaj idej, ki bodo pomagale dom spremeniti v dišečo oazo, kjer vam bo vedno znova zaigralo srce.