23. 11. 2022

Naj bodo letošnja darila trajnostna

Prihaja čas obdarovanj, ki vsako leto globoko poseže v denarnice vsakega od nas. Zakaj ne bi prihranili in svoje najbližje presenetili z unikatnimi in trajnostnimi darili ter s tem naredili nekaj dobrega za planet?

21. 11. 2022

Naj vaš dom zadiši po praznikih

Prijeten vonj stanovanju ne nudi zgolj občutka čistoče in svežine, ampak poskrbi tudi za boljše razpoloženje. Pred vami je nekaj idej, ki bodo pomagale dom spremeniti v dišečo oazo, kjer vam bo vedno znova zaigralo srce.

07. 10. 2022

Drva ali peleti, s čim se boste pozimi greli?

Letošnja kurilna sezona bo zanimiva, saj se zaradi energetske krize, strahu pred pomanjkanjem zemeljskega plina, večina upravičeno sprašuje, kako bomo ogrevali svoja stanovanja.

29. 09. 2022

Že imate vse za zimo?

Za vas smo pripravili nekaj zimskih bombončkov, zaradi katerih so najhladnejši dnevi v letu prijetnejši, za ljubitelje snega pa preprosto pravljični.

22. 09. 2022

Je vaša pisalna miza urejena?

Kaj je torej tisti 'higienski' minimum, ki ga je treba vzdrževati, da se boste v svoji domači pisarni dobro znašli in ostali učinkoviti?

09. 09. 2022

Ustvarjamo pohištvo skupaj z otroki

Kako z otroki kakovostno preživeti prosti čas? Ste morda pomislili, da bi skupaj s svojimi najmlajšimi osvežili domače pohištvo ali izdelali kos opreme za otroško sobo?

18. 08. 2022

Hitri triki za osvežitev dnevne sobe

Predstavljamo vam nekaj preprostih in cenovno ugodnih trikov, s katerimi boste v prostor vnesli nove in pozitivne vibracije, vaš dom pa bo na novo zaživel.